Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dotaz

Alergie Pavla . 3.6.2010 redakce uLékaře

Dobrý den. Psala jsem Vám ohledně alerdie.Chtěla jsem se ještě zeptat,jestli je ještě chlup ze zvířete alergení když už na zvířeti není a jestli je ještě alergenní když se vypere třeba na oblečení.A za jak dlouho můžu jít na odběr krve když beru zodac každý den.Kdybych šla a brala zodac tak výsledky nebudou platné?Předem děkuji za Vaši odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Chlupy jsou alergenem pořád, i když jsou vypadlé. Dokonce u těžších alergiků stačí projít např. společnou chodbu v domě, kde před několika dny prošla sousedova kočka a alergie se může objevit. I po vyprání může srst alergizovat, ale pokud se praním zcela odstraní, tak už ne. Zodac vysaďte cca týden před testováním.

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Tysabrin nebo Gilenya
Dobrý den, sestra měla za dva roky s RS 5 atak, nyní...
Alergie na léky a potraviny
Je to hloupé se na to ptát v lékařské poradně. Jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dostinex,antkoncepce


Dostinex,Provera a menstruace


Dostupnost Dalacin T kožní roztok


Dostupnost lékařských informací

Dobry den.jeden clovek o mne rozhlasuje,ze trpim schizofrenii.chtel bych se...

Dostupnost léku Coxtral 100MG


Dostupnost měření LDL-P v ČR


Dostupný lek bez předpisu na chronickou kvasinkovou infekci


Došel mi Sertralin - po měsíci užívání - mohu ho přestat brát?


Dotatek k neznámé diagnóze


Dotay na mr


Dotaz


Dotaz


Dotaz

Dobry den mam takovy dotaz sestre je 32let a ma problem bolesti hlavy nuceni...

Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání antikoncepce a otěhotnění


Ostropestřec+Magne b6

Dobrý den,byli mi zjištěny u lékaře zvýšené jaterní testy,tak jsem si objednal...

Bolest žaludu

Dobrý den, obracím se na Vás s mým problémem, protože už opravdu nevím co mám...

PH ejakulátu


MUDr. Lada Zahálková

Dětská a dorostová psychiatrie

Vyrážka


Synflorix nebo Prevenar 13

dobrý den,mám dotaz. syn se mě narodil v 32tt těhotenství a porodní váhu měl...

Fibrom v tříslech


Brnění a tik v ruce

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu, již 14 dní mně brní malíček levé...

Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže


10 věcí, které pomohou překonat ranní ztuhlost


Zlomenina kosti holenní

Dobrý den, můžete mi vysvětlit co znamená :nedislokovaná abrupce ventrální hrany...

MUDr. Vladimír Sobotka

Pronatala Spa s.r.o.

Bolesti očí

Prosím o radu, zdali je možné na denodenní bolesti očí (orbitopathie) užívat...

Alkohol po očkování

Dobrý den, absolvovala jsem očkování 3. dávky Hepatitidy B. Druhý den jsem na...

Bolest břicha

Dobrý den, prosím pomozte mi,v roce 2008 jsem byla na operaci-slepák,do...

Škrkavka

Dobrý den,mám podezření na škrkavku-ve stolici jsem si našla cca 10cm dlouhou...

Distorsio gen 1. sin, distensio LCM


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×