Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Egilok

Lukáš . 6.4.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat. Mám hypertenzi užívám Prestarium Neo 5mg 1-0-0 a Egilok 25mg 1-0-1 a strašně mi ten tlak klesal až k 100/60 a tep 50. Tak jsem dávku Egiloku snížil na 1/2-0-1/2, ale někde jsem četl, že to není úplně dobré půlit. Tak jak to je?

Odpovídá:

MUDr. Markéta Pražáková Ph.D.


Dobrý večer, Lukáši, Egilok je možné půlit. Doporučuji změnu medikace zkonzultovat s Vaším ošetřujícím lékařem, který Vám léčbu nasadil a ke kterému chodíte na kontroly. Hezký večer.

Související dotazy

Egilok
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda lék Egilok 25...
Levitra + Egilok
Dobrý den, potřeboval bych vědět, zda může nastat nějaký...
Egilok suss a alkohol
Dobrý den, užívám 1 tabletu egilok suss 25 jednou denně...
Předávkování betablokátorem Egilok
Dobrý den, mám vážné obavy o přítele-tragedie v rodině...
Egilok v těhotenství
Dobrý den, již cca 2 roky se léčim s vysokým krevním...
Uzivanie egilok 25
Prajem pekny den bola som na vysetreni u kardiologa...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

EEG-Biofeedback

Dobrý den, zaujalo mne pár článků o EEG-Biofeedbacku. Jaký máte,prosím, názor...

EEG-nálezy na eeg

Dobrý den,Dnes mi Mudr řekl,že se cituji: na EEg našla 2x epizoda hrotnatých...

EEG, stavy nevnímání

Dobrý den, prosím Vás o vysvětlení výsledku z vyšetření EEG, hlavně, zda výsledek...

EEG, vysvětlení

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o nějaké laické vysvětlení mé zprávy od doktorky...

Efectin A SVĚDĚNÍ CELÉHO TĚLA

Začal jsem užívat Efektin na deprese a začalo mě svědit a píchat celé tělo.

EFLK

Dobrý den. Prodělala jsem operaci srdce, mám umělou srdeční chlopeň. Na ultrazvuku...

Eflorescence

Dobrý den,udelaly se me takove pupinky na stydkych pyskach.Vypada to jako akne...

Eflorescence na předkožce

Dobry den. Na penisu se mi udělalo asi 8 malých teček, nevíte o co jde? Bolí...

Egalizatio LCA

Dobrý den, pane doktore. Důvěřuji Vám nejvíce ze všech oslovených ortopedů....

Egilog

Dobrý den , bral jsem lussopres 1/0/0 začaly mě večer arytmie Lékař mi přidal...

Egilok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda lék Egilok 25 mg nesnižuje funkci štítné...

Egilok suss a alkohol

Dobrý den, užívám 1 tabletu egilok suss 25 jednou denně na extrasystoly. EKG...

Egilok v těhotenství

Dobrý den, již cca 2 roky se léčim s vysokým krevním tlakem. Nejprve jsem brala...

Egocentrismus

Je "léčitelný" egocentrismus? Jak jednat s egocentristou (muž 41 let).

Egzem

Dobry den mam na prirozeni takove pupinky zezacatku bili bile a ted nektere...

Egzém

Dobrý deň. Chcela by som sa Vás opýtať, či mi neviete poradiť: môjmanžel má...

Ehler danlosuv syndrom

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Jak dlouho trva na genetice nez zjisti ci...

Ehlers Danlos

Dobrý den, chci se zeptat jestli je Ehlers Danlos syndrom (EDS) geneticky...

Ehlers Danlos

Dobrý den,syn má 3 roky a všimla jsem si že čím dál tím více je schopný prstíky...

Ehlers Danlos syndrom

Dobrý den, mám dceru se syndromem Ehlers-danlos, kvůli nestabilitě kolen již...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene


ADHD


Vykloubení čéšky

Dobry den mam vykloubeni cesky.urazem.stacil mi prudky pohyb.za par dni se v...

Bulka na ruce


Problém se zarudlou předkožkou.


Roztroušená skleróza?


Gynekologická operace


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Bolesti v podbřišku


MUDr. Alexis Regueyra Bolaňos

Praktický lékař pro dospělé

Vystouply hrudnik


Pád na zadek, bolest zadku a zad


Zoloft 25mg učinnosť


Silná rýma


HCV, HIV, Zvětšená uzlina, Deprese


Akné


Zalehlé ucho po zánětu


Zánět čelisti či čelistního kloubu???


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×