Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hypothyerosa

Endokrinologie JitkaF . 16.6.2009 redakce uLékaře

Prosím o informaci, jestli při diagnose hypothyeroza na podkladě autoimun. tyreoiditidy může štítná žláza využít jód (např. v jídle, event. tablety). Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, při hypothyreose jod v tabletách nebo potravních doplňcích /kelp a pod./ neužívejte, dostáváte jej přímo v tabletách hormonu, který užíváte, je tam zakomponovaný. V některých případech je jod přímo zakázán, může rušit léčbu - na to se informujte u vašeho lékaře, zná přesně váš případ /jaké máte procento fungování zbytku štítné žlázy a podobně./. Hezký den.

Související dotazy

Luivac a hypothyerosa
Dobrý den, Mám hypofunkci štítné žlázy a beru lék...
Tachykardie a tlaky na hrudi
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Léčila jsem se...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hypotenze

Dobrý den, je mi 16 let, a mívám takové černé velké mžitky před očima. Měla...

Hypotenze

Dobrý den, je mi 14 let a často se mi stává, že když vstanu, třeba ze židle...

Hypotenze

Dobrý den, moje dcera (21 let) má obvyklý krevní tlak 110/60, neustále má studené...

Hypotenze

Dobrý den, dnes som si odmerala tlak a tri krát mi vyšiel priemerný výsledok...

Hypotenze- nízký tlak

Dobry den, zila jsem od narozeni v lokalite, kde se pracuje s kovy. Mam obavu...

Hypotenze, 15 let, diabetik

Dobrý den. Je mi 15let, jsem diabetik a mám potíže s krevním tlakem(asi hypotenze),...

Hypotenze, otoky dásní, bolesti hlavy

Dobrý den, ráda bych se na Vás obrátila s žádostí o radu. Nevím, jestli mají...

Hypotermie

Dobrý den, už pár měsíců vždy když mi je zle a měřím si teplotu tak moje tělesná...

Hypotermie


Hypoteroza v těhotenství

Moje dcera 29 letje těhotná, má mimo jiné hypoterozu a artritidu, bere LEtrox...

Hypothyeroza

Dobrý den, před 10-ti lety jsem se začala léčit na hypofunkci ŠŽ...,nyní mám...

Hypothyreosa

Dobrý den, léčím se na hypothyerosu, teď mám hodnoty TSH 0,033 a FT4 25,21....

Hypothyreosa

Dobrý den, mám dotaz ohledně štítné žlázy. Sonograficky v normě, T3 a T4...

Hypothyreosa

Dobrý den měla bych dotaz,pracuji jako sestra v nemocnici a pri preventivní...

Hypothyreosa

Dobry den, jsem lecena s hypothyreosis na podklade autoimun. thyreoditidy, a...

Hypothyreosa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je u nás k mání nějaký lék na štítnou...

Hypothyreosa těhotenství

Dobrý den, prosím Vás paní doktorko, jsem v 18 týdnu těhotenství, léčím se...

Hypothyreosa a těhotenství

Dobrý den, beru Letrox 50 1-0-0, dnes jsem zjistila, že jsem těhotná, lékařka...

Hypothyreosa a těhotenství

Dobrý den,se štítnou žlázou jsem se léčila asi od 19-ti let, kdy tsh se pohybovalo...

Hypothyreosa po porodu

Dobrý den, koncem těhotenství mi byla zjištěna hypothyreosa, brala jsem Letrox...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Tomáš Topič

Praktický lékař gynekolog

Současné užívání léků Stopex a Ibalgin

Dobry večer. Chtěl bych se zeptat, zda mohu kombinovat ibalgin a stopex... tedy...

Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!

Uvolnit ucpaný nos při rýmě bývá to nejdůležitější. Skupina tzv. šetrných dekongestiv,...

Nebojte se vysazení antikoncepce


Akutní zánět vedlejších nosních dutin

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně nachlazení, je mi 20 let a již třetím rokem...

MUDr. Zuzana Mazurová

Zubní ordinace, ortodoncie

Výtok z penisu

Dobrý den, je mi 17 let, ještě jsem neměl sex a mám výtok z penisu. Objevuje...

Problémy se sexem

Dobrý den, prosím Vás o pomoc, sama si nevím rady. Je mi 16 let a s mým přítelem...

Ureaplasma urealyticum

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, jsem ve 23.týdnu těhotenství a...

Červené žilky ve tvářích

Dobrý den,mám pětiletou dceru a už několik let má v obličeji,na tvářích červené...

Zánět hltanu nebo nádor?

Přeji Dobrý den. Jak jsem Vám psal minule potiže s pocitem ciziho tělesa v krku...

Vypadávání vlasů, plešaté kolečko 5cm

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, přítelovi na hlavě vypadaly vlasy ve tvaru...

Bolesti pod lopatkami


Jíte houby? Tyhle raději vynechte!

Jedním z typicky českých drogových návyků je kromě pervitinu také pojídání lysohlávek....

Alergie v anamnéze je spojena se sníženým rizikem karcinomu slinivky břišní

Z výsledků studie publikované v listopadovém čísle odborného časopisu International...

Vyrážka

Dobrý den, mám svědivou vyrážku, nejprve na bradě,a ted po celém těle ,červené...

Bolesti a nateklá dáseň kolem osmičky


Štítná žláza

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Již několik let beru na zvětšenou štítnou žlázu...

Pocení nohou, vnitřní chvění, záškuby

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Začaly se mi potit nohy, zvláště teď v zimě je...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×