Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kožní zánět po štípnutí hmyzem

Zdeňka P. 23.7.2016 redakce uLékaře

Dobrý den,štípnul mě nejspíše komár,mám to třetí den,leduji,dávám otcové obklady a mažu mastickou z lékárny,mám děsně utekly kotník,nevím co s tím mám dále dělat,spíše me to bolí než svědí,v příloze dávám foto,Děkuji moc za odpověď. Pavlíková

Odpovídá:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den Zdeňko, pokud nezabítá Fenistil v kombinaci s chladným obkladem, navštivte Vašeho praktického lékaře, aby nedošlo k šíření případného zánětu, doporučila bych při zarudnutí antibiotickou mastičku. Hezký den.

Související dotazy

Štípnutí hmyzem
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Po štípnutí nějakým...
Alergie po štípnutí hmyzem
Po štípnutí hmyzem do očního víčka mám zarudlé oční...
Štípnutí hmyzem
Dobrý den, včera mě štípl nějaký hmyz, bohužel jsem...
Po štípnutí hmyzem
Dobrý den, je mi 13 let. Tak před rokem se mi přisálo...
Štípnutí hmyzem
Mám dotaz včera mě asi nějaký hmyz štípnul na ruku...
Poštípání hmyzem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné nakazit...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kožní výrůstky v oblasti třísel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Už déle mám v oblasti třísel kožní výrůstky,...

Kožní výrůstky v pochvě

Dobrý den, je mi teprve 15, stále jsem panna a začala jsem menstruovat asi...

Kožní výrustky v tříslech

Dobrý den,jeto cca 8 měsíců co semi udělal první kožní výrustek v oblasti třísel,mam...

Kožní výrustky v tříslech

Dobrý den , mam potíže s kožními výrůstky v tříslech a na šourku .Pouze na...

Kožní výstupky nad penisem

Zdravím Vás, Chtěl jsem se zeptat mám problém cca jeden měsíc. Malinké výstupky...

Kožní zánět

Dobrý Den. Mám už před půl roku kožní problém a nikdo mi není schopen poradit....

Kožní zánět

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, objevily se mi po tělě fleky, které začaly...

Kožní zánět

Dobry vecer, pred 5ti dny se mi objevila na brise zvlastni vyrazka. Misto je...

Kožní zánět po bodnutí hmyzem

Po kousnutí komárem či nějakou jinou havětí se mi časem udělalo na nad kotníkem...

Kožní zarudnutí na hýždích

Dobrý den, mám dlouhodobý problém, dělají se mi červené fleky na kůži, převážně...

Kožní změny

Dobrý den chtěl bych se zeptat zhruba před týdnem se mi na žaludu uďelaly červené...

Kožní změny

Dobrý den, Už od malička (cca od 6 let) trpím na průhlednou pokožku pod očima...

Kožní změny

Dobry den, rada bych se zeptala, zda nevite, co jsou tyto cervene fleky na obrazku....

Kožní změny

Dobrý den, je mi 41, a poslední asi měsíc mám velké problémy s červenáním kolem...

Kožní změny - zčervenání

Dobrý den, Když si dám byť jednu 33cl plechovku piva s 4.5% alk. tak mi...

Kožní změny na penisu

Dobrý den. Dneska se mi chtělo a tak sem se rozhodl že se uspokojím.Tak sem...

Kožní změny na penisu

Dobrý den. Asi před třemi týdny se mi na penisu objevil pravděpodobně shluk...

Kožní změny na penisu

Mám na penise takéto pupaciky. Čo to môže byť? Fotka nieje moja ale priložená,...

Kožní změny na žaludu.

Dobrý den. Potřeboval bych radu jak léčit kožní problém na žaludu, který se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×