Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Laboratorní výsledky

Jiný problém Anka 11.1.2018

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali tyhle výsledky jsou v pořádku? Dlouhodobě se cítím nemocná ,cca 3,5měsíce. na začátku jsem dostala antibiotika,antivirotika valtrex (pokud mám opar , tak velký), příznaky jako u běžného nachlazení,chřipky.. Mám problémy s imunitou,alergie,astma. Už to ale trvá dlouho, přidala se unava a spatne dýchání , sipani i po použití spreje na astma. Zde prikladam dnešní výsledky laboratoře AB/EBV igG Wb pozitivní , Sedimentace erytrocitu 2-36 mám 46. Eozinofily 0,0-5,0 mám 5,8. S_ALT 0,00-0,52 mám 0,67. S_AST 0,00-0,52 mám 0,54. S_CRP 0,00-5,00 mám 11,2.

Odpovídá lékař:

MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé, Praha 10 – Uhříněves

Dobrý den Anko,
k EBV IgG protilátkám bych potřebovala znát ještě hodnoty dalších protilátek. Sedimentace je trochu vyšší, bohužel je to dost nespecifický marker a po prodělaném onemocnění může nějakou dobu přetrvávat vyšší. CRP nám říká, že momentálně žádný bakteriální zánět ve Vašem těle neprobíhá. Jaterní testy a eosinofily jsou zvýšené opravdu mírně, nijak bych se tím neznepokojovala, případně s odstupem zkontrolovala. Pokud máte potíže s imunitou, doporučovala bych ještě podrobnější imunologické vyšetření. S pozdravem dr. Šimjáková

Související dotazy

Laboratorní výsledky
Dobrý den, léčím se s revmatickou polymyalgií, a když...
Laboratorní výsledky
Dobrý den, v příloze zasílám výsledky z imunologie....
Laboratorní výsledky
Dobrý den, mám dotaz na moje výsledky krve: Cholesterol...
Laboratórni výsledky a EKG
Dobrý den, v příloze posílám mé laboratórni výsledky...
Laboratorní výsledky
Dobrý den, potřebovala bych prosím objasnit výsledky...
Laboratorní výsledky
Paní doktorko, dobrý den. Děkuji za Vaši odpověď na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Laboratorní výsledky

Dobrý den, Lečím se s Crohnem. Beru Prednison 40mg a Pentasu. Každý den se...

Laboratorní výsledky

Paní doktorko, dobrý den. Děkuji za Vaši odpověď na můj dotaz z 4.7. týkající...

Laboratorní výsledky

Pozitivní ANCA PR3.Dobrý den,mám dotaz,byl jsem na vyšetření na imunologii,kde...

Laboratorní výsledky

Dobrý večer, mám dotaz. Prodělala jsem autoimunitní thyreoitidu a po 4 měsících...

Laboratorní výsledky

Paní doktorko moc vám děkuji za dnešní odpověď týkající se nízkého TSH a s radou...

Laboratorní výsledky

Dobrý den Mám dotaz ohledně krevních výsledků ,které se mě nezdají být v pořádku...

Laboratorní výsledky

Dobrý den, již jsem dne 21.9. pokládala dotaz a dostala odpověď od paní dr....

Laboratorní výsledky

Dobrý den chci se zeptat jake su tyhle hodnoty a zda je tam nejaka zrazanlivost...

Laboratorní výsledky

Prosím o " přeložení do češtiny " těchto výsledků z laboratoře: AB/EBV-VCA...

Laboratorní výsledky

Dobry den. Prosim mam vysledky z odberu a rada bych znala nazor i jineho lekare....

Laboratorní výsledky

Dobrý den,prosím Vás o radu.Byla jsem na odběru krve na hormon šťítné žlázy...

Laboratorní výsledky

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení výsledků z krve. FW za...

Laboratorní výsledky

Při kontrolním odběru krve nalezeny špatné hodnoty štítné žlázy. v momentálním...

Laboratorní výsledky

Dobrý den, ¨pane doktore, chtěla jsem se zeptat na názor výsledků krevního obrazu....

Laboratorní výsledky

Dobrý den, v příloze zasílám výsledky z imunologie. Co to prosím znamená?...

Laboratorní výsledky

Dobrý den jsem 26letá holka. Můžete mi pomoct s krevním obrazem? Děkuji

Laboratorní výsledky

Dobrý den,můžete mi,prosím,říct,zda spolu nějak může souviset snížená hladina...

Laboratorní výsledky

Prosím o vysvětlení výsledků z krve : lipaza 1,12 ....cholesterol 5,95....sedimentace...

Laboratorní výsledky

Dobrý den, mám dotaz na moje výsledky krve: Cholesterol S 3,37 mmol/l, triacylglycerol...

Laboratorní výsledky

Dobrý den, snažím se více než 2 roky zhubnout tuk na břiše. Mam 177 cm, 82 kg,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dyshidrotický ekzém, vodnaté pupínky kůže

Dobrý den. Také se mi na prstech udelay vodnate puchyrky. Rozleza se mi to i...

Dušnost, nemožnost nadechnout se

Dobrý den. Chtěla bych Vás požádat o radu. Již delší dobu se mi stává, že i...

Brnění dásní a rtů

Dobrý den, už nějaký čas mě trápí nepříjemný pocit dásní a rtů (asi brnění),...

Symetrická senzomotorická polyneuropatie

Dobrý den, prosím o vysvětlení, jak závažné je toto mé dnešní vyšetření v příloze.Jestli...

Odpor k mužům

Dobrý den, prosím Vás o názor. Měla jsem doposud 3 dlouhé vztahy (15-17let,17-22let,22-25let)...

Zarostlý nehet

Dobrý den, mám problém s palcem u nohy, kde mi zarůstá nehet. Jednou jsem si...

Bolest prsu

Dobrý den, Už asi týden mě bolí levé prso na dotyk, občas mě také brni levá...

Kvasinková infekce u muže

Dobrý den, lěčím se již delší dobu s kvasinkovou infekcí penisu (po léčbě...

Zánět ledvin

Dobrý den, moje sestřenice leží na Jip se zánětem ledvin. Chci se zeptat jaky...

Tvar penisu

Dobry den, je mi 18 chtel jsem se zeptat na zakriveni penisu. Uz delši dobu...

Hordeolum či chalazion

Dobrý den. Na víčku se mi asi před týdnem udělala ze spodní strany malá bulka....

Zduření na boltci

Dobrý den Je mi 19 let často se mi objevuji na obou uších zduřelé malinké bouličky...

Mám osteopenii a osteoporozu

Dobrý den, po zlomenině vřetenní kosti mám Sudeck na zápěstí a prstech se všemi...

LUPANI V KLOUBECH

Dobry den, rada bych se,prosim zeptala na lupani v kloubech-hlavne kolennich,kotniku...

Cukání svalů, napětí ve svalech

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně svých neurologických problémů. Asi...

Bolest palce a nartu

dobrý den,prosím o radu .Asi měsíc mě trápí prudká bolest palce pravé nohy pouze...

Žluto-oranžové nehty

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jde o houbovou infekci či nikoliv. Nehty...

Boule pod hrudní kostí, bolest v oblasti Solaru

Dobrý den, Měl bych na Vás dotaz. Před asi 2ma dny jsem nesl přes 40 kilo celkem...

Fialové a bílé čáry na nohou

Dobrý den, měla bych dotaz, již několik měsíců sleduji, že se mi na nohou...

Zánět močových cest

Dobrý den, má tříměsíční dcerka si prodělala zánět močových cest. Nález byla...

Reklama