Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Mandle

Uši, nos, krk LP 30.8.2009

Dobry den,
buduci tyden by mi meli odstranit krcni mandle, z duvodu ich chronickeho zapalu. Delali mi predoperacni testy, v ktorych jsem mel vyssi hodnoty koagulace - Quick INR 1,58 a APTT 37,8. Muze to byt duvod k odmitnuti zakroku, ze strany lekare? Hrozi mi nejake zdravotni rizika v souvislosti s odstranovanim mandli pri takychto hodnotach koagulace? Dekuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, LP!
Vynětí mandlí je dosti krvácející výkon ve specifické krajině těla a snížená koaguilace krve může být skutečně důvodem k odkladu - v závislosti na dalších faktorech. Zdravotní riziko spočívá především v prodlouženém krvácení po výkonu.

Související dotazy

Opakované infekce, nateklé mandle
Dobrý večer, je mi 16 let a už jsem od konce ledna...
Boulička u krční mandle
Dobry den,asi pred 3 mesici jsem objevila u prave mandle...
Nosní mandle
dobry den chci se zeptat kdyz diteti vyndaj nosni mandle...
Bolesť pravej mandle
Dobrý deň. Priateľa už 3 den trápi bolesť pravej mandle....
Velké mandle
Dobrý večer, potrebuji poradit.Čtyřletý syn asi čtrnáct...
Zvětšená krční mandle
Dobrý den , Dcera má na jedné straně krku zvětšenou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mamograf

Dobrý den, prosila bych o informaci. Byla jsem na mamografu a při RTG mi byla...

Mamograf

Dobrý den, chci se zeptat, zda existuje nějaké omezení, kdy se nedoporučuje...

Mamograf

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mám nárok na vyšetření prsu pokud ma...

Mamografický nález

Dobrý den lze prosím vás z tohoto nálezu něco vyčíst ? Je to vážné ? Předem...

Mamografie

Dobrý den. Paní doktorko, je mi 57 let a chopdím pravidelně každé dva roky na...

Mamomlogické vyšetření

Dobrý den,v únoru 2009 jsem absolvovala preventivní mammologické vyšetření.Vzhledem...

Mana

Dobrý den, v lednu jsem byl nemocný s mononukleózou. Když jsem opouštěl nemocnici...

MANA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je vhodná MANA při žlučníkové dietě? Nutriční...

Mandle

Dobry den, dcera ma jit 20.února na odstraněni nosni mandle, o zmešení krční...

Mandle

Dobrý den paní doktorko, já už jsem Vám psala o mých opakovaných angínách. Mám...

Mandle

Mandle a okolí. Prosím o posouzení odborníka, zda se jedná o normální stav,...

Mandle

Dobry den,chcela som sa opytat,mam uz dlhssiu dobu zacervenane mandle na nich...

Mandle

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se odstranění krčních mandlí provádí pod...

Mandle

Dobrý večer, mám problémy s hlienami ťažko sa mi prehĺta. Bola som na krčnom...

Mandle

Dobrý den, už dost dlouho mě trápí bolesti krčních mandlí. U praktické lékařky...

Mandle

Dobry den. Chtěla jsem se zeptat mám problém s nateklými mandlemi a na nich...

Mandle

Dobrý den, už několik let mám v krku po obou stranách bulky. Bulky nijak nebolely,...

Mandle

Dobrý den Asi před týdnem 30.1 jsem si v zadu v krku našel něco, co vypadá...

Mandle

Dobrý den paní doktorko,mohla bych se zeptat mám již 4-5let v mandlích velké...

Mandle

Dobrý den v posledních dnech mě občas lehce pobolívá pravá mandle která je zvětšená,jen...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšení uzlin?


Menstruace

Dobry den,chtela bych se zeptat jestli existuje lek na zastaveni menstruace,ktery...

Otok chodidla

Dobrý den. Již několikrát jste tu odpovídal na bolest chodidla. I mě druhý den...

Píchání v žebrech, špatné dýchání a jiné...(při sportu)

Dobrý den začal jsem po několika letech znova hrát florbal a při vyšší fytické...

Předávkování Euthyroxem

Dobrý den, prosím Vás o radu a Váš názor. Léčím se několik let pro hypofunkci...

Krev ve stolici

Nemuzu kakat bolí to hrozne a když se utru tak tam mam krev co mám dělat? ????????

Stav po operaci štítné žlázy

Dobrý den ,obracím se na vás s problémem po operaci štítné žlázy,mám dva měsíce...

Točení hlavy vleže na zádech


Bolest SI kloubů

Dobrý den, už pár dní mám problémy s bolestí zřejmě SI kloubů. Začalo to tím,...

B komplex a žlutá moč


Genitálni herpes


Dopamin a strava

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné složením stravy nějak ovlivnit...

Ateromatoza


Macmiror a léčba partnera


Zlomený palec na noze

Dobrý den, ráda bych se zeptala na zlomeninu palce na noze. Je to asi 14 dní,...

Pálení stehna


Borelioza?

Dobry den, dcera ma na priehlavku flak, ktory rastie, vyzera, ze je aktivny....

Asentra- i přes užívání se stav nelepší

dobrý den, dnes je to 35 den, co beru asentra 50 každé ráno, bohužel nepřichází...

Sarkom

Vážený pane doktore, Obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Můj syn se v současné...

Menstruace bez krvácení


Reklama
Zavřít