Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mykoza penisu?

Kožní obtíže Zdeněk . 3.1.2013

Dobrý den, potřeboval bych radu, zda se může jednat o mykózu, či něco jiného. Asi tak druhý týden mám na žaludu malé červené pupínky, které sice trochu časem blednou, ale pořád zde jsou a např po koupeli jsou znovu zarudlé. Nevypadá, že by se moc rozšiřovaly, na předkožce je také malá stopa. Nesvědí ani nijak nebolí. Pomohl by mi na to krém Tea Tree oil Vaginol?

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Může jít o prosté následky podráždění (mechanického?), kvasinka je méně pravděpodobná, doporučuji spíše promazávat bepantenem, vynechte mýdlo i sprchové gely a omezte sexuální aktivity.

Související dotazy

Mykóza penisu
Dobrý den. Prosim o radu. Cca před 3 měsíci jsem byl...
Mykóza penisu
Dobrý den Z pohledu ženy bych se chtěla zeptat, jestli...
Mykoza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co mám dělat, když...
Mykoza
Dobry den, rada bych se zeptala, co moje problemy...
Mykoza
Dobrý den minuly týden jsem začla brát antibiotika...
Mykóza u muže
Dobry den , priatelka trpi na mykozy . U mna sa...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mykóza penisu

Dobrý den Z pohledu ženy bych se chtěla zeptat, jestli je možné rozpoznat mykózu...

Mykóza penisu

Dobry den chci se zeptat jestli je použití canestenu na žaludu nějak nebupečné...

Mykóza penisu

Dobrý den, už více než rok mám problém s mykózou na penisu. Nejdříve šlo jen...

Mykóza penisu

Dobrý den. Prosim o radu. Cca před 3 měsíci jsem byl u lékaře s tim,ze se mi...

Mykoza penisu

Dobrý den, na žaludu a kolem se mi objevily červené tečky, z předchozích dotazů...

Mykoza penisu

Dobrý den, s partnerem přelečujeme mykozu. Partner užívá již 7. den Jenamazol,...

Mykoza penisu

Dobrý den prosím o radu mám mykozu Penisu,respektive popraskanou předkožku a...

Mykoza penisu

Dobry den, memu priteli po styku ma zcervenalej penis, nesvedi ho to ani nepali...

Mykoza penisu - Multi-gyn actigel

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli mohu používat na mykozu penisu přípravek...

Mykoza penisu ?

Dobrý den, po sexu s partnerkou (dlouhodobou) jsem druhý den zpozoroval zarudnuté...

Mykoza plic

Dobrý den.Před týdnem jsem spozoroval na zadní části jazyku červené pupínky,mám...

Mykoza po antibiotikách

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné mít s braní antibiotik mykozu....

Mykoza po antibiotikach

Dobrý den před pár dny se mi na genitáliích objevily červené tečky, které i...

Mykóza po antibiotikách

Dobrý den, před týdnem jsem dobrala antibiotika Ospen a chtěla jsem se zeptat,...

Mykóza po kyretáži

Dobrý den, před 14 dny jsem podstoupila kyretáž kvůli zamlklému těh. (9.tt)....

Mykóza po kyretáži

Dobrý den, před 14 dny jsem podstoupila kyretáž kvůli zamlklému těh. v 9. týdnu....

Mykoza po revizi

Dobrý den, před deseti dny jsem podstoupila revizi dělohy pro zamlklé těhotenství,...

Mykóza pohlavního orgánu u muže

Již položený dotaz: Dobrý den, již před pár měsíci jsem dostal od partnerky...

Mykozá rukou?? Pálení předkožky a spodního okraje žaludu.

Dobrý den paní doktorko, děkuji za Vaší odpověď, psala jsem Vám dotaz ohledně...

Mykóza třísel

Dobrý den, v poslední době se mi v tříslech objevila červená vyrážka. Myslel...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×