Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Obava z pohlavní choroby

Pohlavní nemoci Lukas 22.11.2017

Dobry den, byl jsem v africe mel jsem tam nechraněny sex vaginalni (bohuzel) byl jsem hodne opili. Zena byla běloska. Dostal sem panickou hruzu z pohlavnich nemoci. Hrozne me to vysava psychicky. Premyslel jsem i nad sebevrazdou ( nevydrzim dva mesice do testů) Po tydnu se u me oběvila zimnice ale bez horecky..... stres se stupnuje. Beru si vecer diazepam na uklidneni.. ten sem vysadil protoze jsem myslel ze by ta zimnice mohla byt z neho. Dva dny zimnice a boleni kloubu( rekl sem si ze to bude asi psychicky tak jsem si nasadil itakem (cipralex) dopoledne lehke strevni potize pote mi bylo asi na 8 hodin dobře. A ted mam uz zase 4 hodiny unavu zimnici v kolenech a bolest kloubu.... svalu.... bez teplot je mi jasny ze ad nezaberou hned tak vydrzim. Jen me zajma co to může být? Dřív sem se léčil s panickou poruchou tak doufam že si ji znova neprivodim timhle stresem. S tou zenou bych v zivote nespal a to ani s kondomem ale byl sem tak opili ze sem se probudil v pulce sexu a zase vesele pokracoval ve spanku. Sem uplnej.. cely tydny ctu priznaky hiv apod .. mam snad uplne vsechny nasvete!!!! Mam stres ted z te nemoci do toho mam tezce nemocnou matku ( dozvedel sem se to pred tydnem) a delam manazera v obrovske spolecnosti. Pracuji 200 hodin za mesic. Omlouvam se že pisi jako buran ale pisi z telefonu.

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý večer, pane Lukáši, velký podíl na současných obtížích bude mít i anamnéza panické poruchy, kdy se nyní velmi stresujete a hodně příznaků může být projevem i tohoto. Takto velký stres Vás velmi vyčerpává a stupňuje obtíže. Bohužel testování na HIV nemá smysl v dřívějším termínu než 2-3 měsíce po nechráněném pohlavním styku. Zatím doporučuji vyhledat péči psychologa nebo psychiatra, vzhledem ke stupňujícímu se špatnému psychickému stavu. Může se jednat o přechodné oslabení organismu, virózu, vliv psychiky, ale samozřejmě i o pohlavní nemoc, to na dálku bohužel bezpečně nemohu vyloučit, ale spíše bych tuto možnost viděla jako méně pravděpodobnou. Povzbuzující je také to, že pravděpodobnost nakažení od nakažené ženy směrem k muži po pohlavním styku je nižší než opačně. S pozdravem a přáním negativního výsledku testu.

Související dotazy

Obava z pohlavní choroby
Dobrý den, 9.4. jsem měl nechráněný anální sex s kamarádkou...
Obava z pohlavní choroby
Dobrý den, moc vás prosím o pomoc, mnel sem chraneny...
Pohlavní choroby
Může se pohlavní choroba přenést z muže X na muže Y,...
Obava z pohlavní choroby
Dobrý den, udělal sem velkou chybu, před pár dny jsem...
Pohlavní choroba ?
Dobrý den, mám dlouhodobý problém a potřeboval bych...
Obava z pohlavní choroby
Dobry den, udelala se mi neco jako vyrazka nebo strup...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obava z otěhotnění

Dobrý den, měli jsme s přítelem pohlavní styk v 5. dni menstruace. Beru antikoncepci,...

Obava z otěhotnění, živostnost spermií mimo pochvu

Krásný dobrý den přeji, mám prosím dotaz. Mohla jsem, prosím, otěhotnět, když...

Obava z plísní

Dobrý den, stala se mi velice nemilá věc. Syn (22 měsíců) pil každý den čaj...

Obava z pohlavně přenosné choroby

Dobrý den, potřebuji se zeptat na následující věc. Zajímalo by mne, zda se mohu...

Obava z pohlavně přenosní choroby

Dobrý den, dne 26 října jsem měl orální sex s prostitutkou, trvalo to cca 10s,...

Obava z pohlavně přenosných chorob

Dobrý den,zjistil jsem,že má bývalá partnerka byla silně promiskuitní,až skoro...

Obava z pohlavní choroby

Dobry den, pisi vam s ohledne problemu ktery se mi v nedavnu udelal. Na vrchni...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý deň, prosím Vás o radu. Po minulom pohl. styku, som spozoroval v okoli...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý den, 9.4. jsem měl nechráněný anální sex s kamarádkou (znám ji už delší...

Obava z pohlavní choroby

dobry chcel by som sa opytat vcera som posielal dotaz a zle som napisal po 95...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý den, udělal sem velkou chybu, před pár dny jsem měl chráněný styk s prostitutkou...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý den asi před 14 dni jsem měl nechráněný pohlavní styk a asi pred týdnem...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý den, před 5ti dny jsme se s kamarádkou opili a vyspali se spolu, oba si...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý večer Zdravím vás Laďa moje manželka se léčí v Brně v nemocnici s psychikou...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý den, moc vás prosím o pomoc, mnel sem chraneny sex (s kondomem) s neznamou...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý den, jsem asi trochu paranoidní, ale mám dotaz. Po sexu s novou partnerkou...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý den. 6 týdnů po rizikovém pohlavním styku s mužem se u mě z ničeho nic...

Obava z pohlavní choroby

Zdravím mám novou partnerku která v minulosti prodělala operaci vaječníků a...

Obava z pohlavní choroby

Dobry den, udelala se mi neco jako vyrazka nebo strup na penisu, chtel bych...

Obava z pohlavní choroby

Dobrý den. Je možné aby se mi tři dny po sexuálním styku udělal vřed na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Píchání u srdce při nádechu


Krvácení z konečníku u dcerky


Příčiny revmatismu...


Bolest v levém třísle

Dobrý den. Je mi 34. Na fotbale sem se natáhl nohou po míči a učitel sem ostrou...

Bulka v prsu


Bušení srdce


Bulka na varleti

Dobrý den, mám dotaz ohledně vyšetření. Už je to asi měsíc co jsem na svém pravém...

Dlouhodobé bolesti LS páteře s vystřelováním do levého třísla

Dobrý den , chtěla bych se zeptat na Váš názor a radu ohledně těchto bolestí,a...

Nervózni před sexem

Dobry den Chci se optat mam novou pritelkyni a jsem nervozni pred sexem z duvodu...

Milurit 300

Užívám Milurit 300, v lékárně jsem dostala 100, pan doktor se asi spletl v receptu...

Azitromycin a mléko


Bolest na prave strane zad nad zadkem

Dobry den, uz tyden me boli zada na prave strane trochu nad zadkem. Boli me...

Krev ve spermatu


Velmi nízký tlak + vysoký tep + bolest na hrudi + těžké dýchání a únava

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mám podstoupit nějaké vyšetření nebo zda...

Pseudomonas aeruginosa

Dobrý den, před rokem jsem podstoupil endoresekci prostaty, vše proběhlo v...

Popis Rtg plic - ploténková atelektáza

Chtěla bych se zeptat co znamená ploténka atelektáza v levém kostofrenickém...

Zjištění krevní skupiny

Dobrý den, manželka je těhotná a její gynekolog potřebuje znát kromě její krevní...

Mírná trombocytóza a leukocytóza


Mohu při užívání Letroxu 50 pít alkohol?


Slabá ejakulace

Dobrý den, rád bych měl s manželkou dítě, ale přes půl roku se nám to nedaří....