Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Orální sex a HIV

Pohlavní nemoci Nikola . 22.8.2013

Dobrý den, chtěla bys se zeptat na několik otázek. Je možné, že bych se mohla nakazit virem HIV když jsem rukou uspokojovala partnera a ona mu začala téct krev a tu krev jsem měla na dlani?? Dále jestli bych se od něj kdyby byl nakažen mohla nakazit, když by došlo k uspokojování prstama u mé osoby tedy. Děkuji moc!

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Přenos HIV je možný v případě, že byste na ruce měla oděrku a krev se dostala do těchto míst. V opačném případě se domnívám, že k nákaze dojít nemůže.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Orální sex

Dobrý den, jakým způsobem se testuje bakteriální pohlavně přenosné choroby při...

Orální sex

Dobrý den, chci se zeptat, včerá mě cizí holka orálně uspokojovala, ale jen...

Orální sex

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně orálního sexu. Všude se píše jak se tím také...

Orální sex

Dobrý den, měl jsem orální sex od prostitutky, ale s kondomem. Hrozí i tak přesnos...

Orální sex

Dobrý den ,, brání orální sex k růstu penisu ? mam kluka který se toho bojí...

Orální sex - další dotaz

Dobrý den, omlouvám se, že Vám zase píšu, ale psala jsem Vám kvůli otěhotnění...

Orální sex - sperma na pochvě a otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu být těhotná, když jsem s přítelem...

Orální sex - sperma na pochvě a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu být těhotná, když jsem s přítelem...

Orální sex a bolest v krku

Dobrý den, před 3mi dny jsem měla orální sex s přítelem. Už druhý den mě trápí...

Orální sex a bolesti břicha

Dobrý den Jsem homosexuál. Před pěti týdny jsem měl nechráněný orální sex s...

Orální sex a HIV

Dobrý den pane doktore, před týdnem jsem měla orální sex s velice promiskuitním...

Orální sex a HPV

Pokud to tedy správně chápu, orální sex také pouze jen s kondomem? Odpověď...

Orální sex a kondylomata

Dobrý den, vím, je to nerozumné, ale měla jsem orální sex s člověkem, který...

Orální sex a krev infikovaného

Dobrý den, chci se zeptat, zda kdyby byl partner HIV pozitivní, uspokojoval...

Orální sex a nemoci

Dobrý den, je mi to trochu trapné, ale večer jsem měla pohl. styk s přítelem...

Oralni sex a riziko

Dobrý den, měl jsem chráněný orální sex se ženou- nechal jsem se orálně uspokojit,...

Orální sex a růst penisu

Orální sex Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli orální sex brání k růstu...

Orální sex během léčby mykózy

Dobrý den, právě prodělávám vaginální mykózu a léčíme se já i přítel - já beru...

Orální sex od ženy

Dobrý den, chci se zeptat, včerá mě cizí holka orálně uspokojovala, ale jen...

Oralni sex po odstranění kondylomat a při ockovani na hpv

Dobrý den, Prosim o radu....od přítele jsem se nakazila kondylomatama, byli...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nefritida

Dobry den, dcera (2roky) ma vrozenou vadu ledvin (polycysticke ledviny). Temer...

Otok a bolest kolene


Genitální opar

Dobry den, jsem ve 23. tydnu tehotenstvi, od zacatku mam problemy s vytoky,...

Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?


Tasemnice

Dobrý den, je možné že bych byla nakazena tasemnicí i když mi byla provedena...

Zánět ucha

Mám zalehlé pravé ucho už týden. Doktoři mi řekli že to mám z rýmy, což je pravda,...

Třes rukou a hlavy


Ložisko v plicích u maminky


Komplikace pásového oparu: vyrážkou nic nekončí

Pásový opar je nepříjemné onemocnění i ve své akutní, několik dní trvající formě....

Bolesti zad

Dobrý den,chtěla bych vysvětlit mojí magnetickou rezonanci. MR C páteře Vyšetřujeme...

Bolest zubu a oteklá dásen


Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Průjem, horečky, nevolnost


Bolest v podbřišku a špinění

Dobrý den, chci se zeptat nedavno jsem měla ms (začínajicí špinění pak to ale...

10 věcí, které pomohou překonat ranní ztuhlost


Pupinky a fleky na penisu


Co se děje "v tunelu" aneb vyšetření magnetickou rezonancí

Zajímá vás, jak u nás probíhá vyšetření magnetickou rezonancí? Rádi byste znali...

Jedna se o boroliozu ?

Dobry den, pred tremi tydny jsem byl pravidelne pokousan od komaru (na nohy,ale...

Zvýšené RDW-CV v krvi


Noční pocení


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×