Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Penis a přetahování předkožky při erekci

Sex Petr . 4.3.2009

Dobrý den, mám problém s přirozením, nevím zda je to normální, ale předkožka jde přetáhnout přes žalud jen v klidovém stavu, při stopoření to nejde. Prosím napište mi zad je to běžné, nebo zda jde o lymfózu a bude zapotřebí lékařský zákrok, předem díky. Petr(18)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, je normální, že při ztopoření penisu obvykle předkožka kryje žalud penisu jen částečně a nejde přes něj úplně přetáhnout jako v klidovém stavu. Normální by nebylo, kdyby předkožka nešla z žaludu stáhnout a bránila by ztopoření nebo kdyby vymizela při ztopoření úplně a opět by bránila úplnému ztopoření.

Související dotazy

Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci
Zdravím, mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky...
Přetahování předkožky
Dobry den chtěl bych se zeptat k čemu dojde pokud si...
Co je to erekce a ejakulace
Prosím, poradno, co je to erekce. To je jiné slovo...
Stahování předkožky u dítěte a jizvičky
Dobrý den, mám prosbu. Mám skoro 4 letého syna a předkožka...
Erekce
Chtěl bych se na něco zeptat co mě trápí několik měsíců....
Přetahování předkožky
Dobrý den,můj tříletý syn má problém s přichycením...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penis


Penis - bílá vyrážka

Dobrý den, už 1 rok mám na penisu bílou vyrážku nesvadí a ni nebolí . nevím...

Penis - infekce?

Dobrý den, po pohlavním styku se mi na žaludu objevily čevené pupínky a skvrnky....

Penis - kožní výrůstky pod žaludem

Dobrý den, před časem se mi pod žaludem začaly tvořit kožní výrůstky, jsou...

Penis - normální nález

Dobrý den, po dlouhém studování jsem vlastně nezjistil co mám za problém. Takže...

Penis - vyrážka, pálení, svědění

Dobrý den, mám problém přetrvávající déle než týden. Zpočátku mě pouze pálila...

Penis - Žalud

Přeji Hezký Den :) Chtěl bych se vám svěřit, že jak mi bylo kolem těch 6...

Penis (žalud)

Dobrý den ... mel jsem dlouho problemy z predkozkou .. nesla stahovat ani v...

Penis a semenniky

dobry den mam taky problem pri sexe necitim vzrušenie penis mi nestvrdne ako...

Penis a mykoza

Dobrý den, už delší dobu mám problém s nějakou červenou vyrážkou a červenými...

Penis a uzdička

Je mi 15 let a chtěl bych se zeptat jestli mam v pořádku uzdičku nebo ne. A...

Penis a varlata - dotazy

Dobrý deň, mám takú zvláštnu otázku, priateľ keď bol malí sa pocikával a ževraj...

Penis a žalud

Dobrý den rád bych se zeptal už jsem vám psál : Mám okolo žaludu bile pupinky...

Penis a žalud

Dobrý mám dotaz. Už je tomu asi měsíc co se mi vyrazil bílý flíček na vrcholu...

Penis captivus

Dobrý den,s kolegy a kolegyněmi se přeme o to,zda je možné,aby při pohlavním...

Penis citclivý

Dobrý den je mi 13 let a mám problém. Udělal jsem si umělou vagínu pomocí :...

Penis do strany

Dnes 14.8. Jsem byl na urologii s bulkou (dle lékařské zprávy chudý nález ,,...

Penis do strany kvůli bulce

Dobrý den, před cca. Dvěma měsíci jsem si Nahmatal bulku řekněme fixovanou k...

Penis nahnědlá skvrna

Na penisu se mi objevila Hnědá skvrna nerozrůstá se a na dotek je jakoby kdyby...

Penis neroste do šířky

Dobrý den je mi 16 let a můj penis měří 13cm ale vůbec mi netloustne je furt...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×