Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Přítomnost HPV a konizace

Gynekologie Michaela 26.8.2018

Dobrý den ,

byl mi zjištěn hpv 16 a 31 , ale nenašla jsem žádnou diskuzi na tyto dva viry co dál. Na to , že jsou high risk tak nechápu , že mám kontrolu až za 6 měsícu a nejdu na konizaci?

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková


Dobrý den,
u tohoto typu infekce může dojít i ke spontánnímu vymizení viru z organismu, zá...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Konizace, HPV
Dobry den, je mi 22 let, vcera jsem byla na vysetreni...
Konizace čípku, HPV
Dobrý den, obracím se na Vás, protože bych ráda slyšela...
HPV infekce a konizace čípku
Dobrý den , na přelomu roku 2009 a 2010 jsem byla na...
HPV testy
Dobry den, Partnerke bola identifikovana pritomnost...
HPV- testy
Chtěla bych se zeptat na možnost ovlivnění testu na...
HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přítelkyni jsme našli na hlavě výrůstek

Dobry den, přítelkyni jsme našli na hlavě vyrustek(viz foto). Je to vystouple...

Přítelkyni pálí pohlaví po sexu.

Dobrý den. Před nedávnem jsme s přítelkyní přestali používat kondomy a přešli...

Přítelkyni se opozdila menstruace a nejsme si jistí, zda nemohlo dojít k nechtěnému početí

Dobrý den Přítelkyni se opozdila menstruace a nejsme si jistí, zda nemodlo...

Přítelkyni se začali dělat na nohach obrovské modriny

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Přítelkyni se začali dělat na nohach obrovské...

Přítelova erekce

Jsem s přítelem již půl roku...má problém s erekcí (erektilní dysfunkci). Penis...

Přítelova neúčast v sexu

Dobrý den, trápí mě už nějakou dobu přítelova neúčast v sexu. Jsme spolu teprve...

Přítelovi se udělali pihy u kořene penisu

Dobrý den chtěla bych se zeptat přítelovi se udělali pihy u kořene penisu co...

Přítomnost alkoholu v krvi bez jeho požití

Dobrý den, píšu tu za svojí matku která se nachází momentálně v nemocnici na...

Přítomnost gestačního váčku

Hezký den, jsem krátce těhotná (5. nebo 6. týden), v úterý 8.3. byl poprvé na...

Přítomnost hlenu ve stolici, infekce

Dobrý den. šesti měsíční miminko má 10 dní změnu frekvence, konzistence i barvy...

Přítomnost IgG protilátek proti chlamýdiím trachomatis i pneumonie

Dobrý den, bude mi 22 let, manželovi 40 let a snažíme se o miminko. V krvi mám...

Přítomnost kardiostimulátoru

Dobrý den, minulý týden jsem měla potíže s dechem, únava, zatočila se mi hlava,...

Přítomnost krve v moči

Dd, chtěla bych se zeptat, obcas se mi stane ze pri utreni se po curani, mam...

Přítomnost krve ve stolici

Poslední 2 týdny se objevuje světlá krev ve stolici. Stolice během jednoho "sezení"...

Přítomnost roupa dětského ve stolici a taktéž trochu krvi.

Dobrý večer, mám dotaz k roupu dětskému. Ve stolici jsem zjistila přítomnost...

Přítomnost sperma ve zvratcích

Dobrý den, chci se zeptat, po konzumaci alkoholu a energetických nápojů jsem...

Příušní slinná žláza a uzliny

Dobrý den, pane doktore, mám na Vás dotaz. Zhruba před rokem se mi udělala na...

Příušní žláza

dobrý den. Nejprve Vám napíšu nález z ultrazvuku: Vlevo v dolním polu gl. parotis...

Příušní žláza tumor

Dobrý den,dle USG tumor levé příušní žlázy palp.tuhý ohraničení tumor střední...

Příušní žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jsou za normálních okolností hmatné příušní...