Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Široké balení

Ortopedie Lenka . 18.7.2009 redakce uLékaře

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je nutné dávat široké balení dětem již od narození či je možno čekat až jak dopadne vyšetření u ortopeda-tam jsme poslani až po šestinedělí. děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Lenko! Není-li ze strany pediatra námitek, dítě nemusíte balit na široko. Na druhou stranu, ani tím dítěti neublížíte. Nosíte-li jednorázové plíny, obalte je zvenčí alespoň jednou plenou klasickou.

Související dotazy

Nevyvinuté jadérko a široké balení
Dobrý den, dcerka nemá ve 4 měsících vyvinuté jadérko...
Široké balení
Dobrý den, pane doktore prosím o radu.Mám 16 denní...
Široké balení
Dobrý den!Chtěla bych Vás moc požádat o radu.Mám malého...
Antikoncepce 2 balení po sobě
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestliže beru druhé...
Kyčle kojence
Dobrý den, nález kyčlí u 4 měsíčního kojence je Ia,...
První balení Mercilon
Dobrý den, Mercilon jsem užívala několik let, jelikož...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Šimrání kolem kotníku

Chtěla jsem se zeptat, zda je možné, že trpím nějakým onemocněním: asi tak dva...

Šimrání mezi konečníkem a kostčí....z mého laického pohledu

Dobrý den paní doktorko, zhruba čtvrtý den mám v oblasti mezi konečníkem a kostrčí...

Šimrání na průduškách

Dobrý den, až v mých 30 mi bylo diagnostifikováno slabší astma, i když touto...

Šimraní po močení

Dobrý den,dne 25.1 jsem měl nechránění orální styk /ona mě a já ji/ pak i pohlavní...

Šimrání v krku

Dobrý den, už delší dobu mě často (i několikrát denně a téměř každou noc) trápí...

Šimrání v krku

Dobrý den, již asi měsíc mám šimrání v krku, jednou na pravé straně a pak na...

Šimrání v obličeji, zaléčená borreliosa

Dobrý den před téměř 3 měsíci jsem na pravé noze objevila větší skvrnu, která...

Šimrání v podbříšku

Dobrý den, mám takový problém, který mě trápí už asi 5.den a je to někdy opravdu...

Šimrání v podbříšku

Dobrý den, mám takový problém. Asi 3 dny mě trápí nesnesitelné šimrání v podbříšku....

Šípky

Vážený pane doktore, mám poměrně přísnou dietu (jaterní) a tak se snažím...

Široké balení

Dobrý den!Chtěla bych Vás moc požádat o radu.Mám malého dnes přesně týden narozeného...

Široké balení

Dobrý den, pane doktore prosím o radu.Mám 16 denní dceru, bylo nám doporučeno...

Širší oční branka

Dobrý den, včera u lékaře mi zjistili širší oční branku, příští týden jsem objednána...

Širší srdeční stín vlevo ve tvaru aorty

Dobrý den, manžel byl na RTG hrudníku a v nálezu bylo napsáno-širší srdeční...

Širší zornička

Dobrý den, sama jsem si toho nevšimla, ale lékařka v nemocnici, kde mi dělali...

Šíře páteřního kanálu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je obvyklá šíře páteřního kanálu krčního...

Šíření nákazy oparu a vliv na těhotenství

Dobrý den, manželka je těhotná v 9tt. Teď k nám přijela na týden kamarádka,...

Šíření streptokoka B z močových cest

Dobrý den, po dvou prodělaných a vyléčených zánětech močového měchýře...

Šířka páteřního kanálu

Dobrý den chtěla bych se zeptat jaká je šířka páteřního kanálu u obratlů C4...

Šišlání po přetětí uzdičky

Byl jsem na zákroku zkrácení uzdičky už je tomu týden a pořád šišlám zpraví...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×