Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Snížená učinnost antikoncepce

Antikoncepce Kamila . 9.3.2009 redakce uLékaře

Dobry den,chtela jsem se zeptat,jestli Mucosolvan omezuje ucinnost antikoncepce(lindinette)????Predem dekuji za odpoved.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Mucosolvan účinnost antikoncepce nesnižuje.

Související dotazy

Snížená účinnost antikoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Natalya (Natalyi už...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli bue snížena...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, ráda bych se zeptala: beru antikoncepci...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Hylak forte snižuje...
Do kdy je snížená účinnost antikoncepce
Dobrý den, můj zubní lékař mi po zákroku předepsal...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Snížená ploténka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohu se sníženou ploténkou C4-C5 cvičit...

Snížená ploténka

Dobrý den,od srpna 2012 mám sníženou ploténku v bederní oblasti.Můj lékař mi...

Snížená ploténka a parkinsonův syndrom

Dobrý den,prosím Vás o radu,maminka se léčí druhým rokem, Parkinsonův syndrom,její...

Snížená pohyblivost spermií - možnost přirozeného otěhotnění?

Dobrý den, je možné v tomto případě tohoto spermiogramu přirozené otěhotnění?...

Snížená sexualita

Dobrý den, ve škole mi neustále říkali že jsem frigiga, tehdy jsem si jsem nevěděl...

Snížená schopnost vidění

Dobrý den,párkrát do roka,včetně dneška mě trápí stav,kdy vidím pravou stranu...

Snížená tělesná teplota

Dobrý den, chtěla jsem se se zeptat. Naměřila jsem si tělesnou teplotu okolo...

Snížená tělesná teplota

Dobrý večer, poslední dobou jsem si začala intenzivně měřit teplotu a zjistila...

Snížená teplota a další uvedené potíže

Stálé horko, nadměrné pocení a přitom snížená teplota kolem 34.5.Nadměrná únava,...

Snížená tepová frekvence

Dobrý den, je mi 65 let. Pravidelně běhám i na delší vzdálenosti(10km, 21km).Jsem...

Snížená účinnost antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Natalya (Natalyi už beru nejměně 3 roky), v klasické...

Snížená účinnost HA

Dobrý den, užívám antikoncepci Natalya, už jsem ji jednou užívala, ale vysadila...

Snížená účinnost HA při užívání ATB

Chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Ciprinol 500 snižují účinnost antioncepce,...

Snížená vlhkost při sexu

Dobry den,mam problem s velmi malou vlhkosti pri sexu.I kdyz dosahnu orgasmu,tak...

Snížené neutrofyly doplnění

Dobrý den, doplňuji včerejší dotaz, dnes kontrolní odběr a leukocyty 6,6 v normě(...

Snížené a zvýšené hodnoty CRP a ALT

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je normální zvýšená hodnota CRP 10, 8...

Snížené erytrocyty

Dobrý den, byla jsem u lékaře na odběr krve, kde vyšlo, že mám snížené erytrocyty....

Snížené fT4 v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 27.tt a byla mi zjištěna snížena funkce štítné žlázy...

Snížené granulocyty, zvýšené lymfocyty u 15ti letého dítěte

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně svého 15ti letého syna. Při běžných kontrolních...

Snížené hcg v těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,co znamená,když mi ve 21týdnu těhotenství bylo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bradavice na chodidle

Dobrý den, mam bradavici na plosce nohy a těsně pod kolenem dnes sem byla na...

Bolest v trojhlavem svalu paznim

Dobry den Mam takovy problem s tricepsem (pravá ruka) asi uz 4 mesice. Chodim...

Výsledky krevních testů

Dobrý den,vážený pane doktore,prosím Vás o názor na tyto výsledky krevních testů. GLU=4.5,UREA=3.8,KRE=63.8,KM=352,TBIL=10.2,ALT=2.86,AST=1.15,GMT=4.83,CK=1.13,ALP=1.33,CHOL=6.7,TG=2.23,NA=136,K=5.5,CL=98,CRP=2.2,Takové...

Lékař Vám doporučil artroskopii kolene? Podívejte se, co vás čeká


MUDr. Milan Karas

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Vlasta Kučerová

Stomatologická ordinace

Při poranění mořským ježkem pomůže teplá voda a ocet


Bolest kolene při běhu


Štěpení a lámání nehtů


Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje


NK bunky


MUDr. Martina Krčmářová

Praktický lékař stomatolog

Ospen a čaj s citrónem


MUDr. Hana Horáková

Praktický lékař pro dospělé

PhDr. Ilona Koťátková

Zařízení klinické psychologie

Zánět zvukovodu


Cervene zilky v oku

Dobry den chcem sa opytat ci je normalne mat v ociach cervene zilky mam ich...

Kousnutí na těle

Dobrý den,v sobotu jsme byli na rodinné oslavě v počtu 15 lidí a 6 dětí. Druhý...

Puchýřky po opalování na slunci


Vysoký cholesterol


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×