Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Steklé sperma, otehotnění

Sex Petr S. 25.12.2016 redakce uLékaře

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Při sexu s přítelkyní jsme použili kondom v poloze na koníčka. Po styku jsem zjistil, že kořen penisu je trochu potřisněn spermatem, zřejmě jak penis ochabl, tak trocha stekla dolů. Je možné, že by kvůli tomu přítelkyně mohla otěhotnět? Že by se do ní něco mohlo dostat, než jsem penis vytáhl? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, pravděpodobnost, že by takto partnerka otěhotněla, je velmi nízká, ale není nulová. Neboli nelze vyloučit otěhotnění ani při minimálním kontaktu pochvy se spermatem.

Související dotazy

Sperma
Dobrý den chtěl bych jse zeptat když mám sperma bílo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stehy a odřeniny

Dobrý den v neděli jsem se vyboural na kole mám hlubší ránu na čele dva stehy...

Stehy a tetanovka

Dobrý den, ve středu ráno (před dvěma dny) jsem utrpěla poranění hlavy, mám...

Stehy na noze

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Jsem po zakroku kde mě z kotníku vytahovaly...

Stehy na patě

Dobrý den, mám na patě 4 dny 3 stehy. Chodím zatím jenom na špičce, někdy to...

Stehy na ukazováku

Dobrý deň, môjmu partnerovi 27.6.2015 zašívali ukazovák, stehy mu majú vyberať...

Stehy po ASK

Dobrý den lékař mi v pátek vytáhl stehy po artroskopii a ranky mi dost hnisají.....

Stejná antikoncepce jako Lindynette 20

Dobrý den Lindynette beru už cca 3 roky a v poslední době cca 3měsíce nemám...

Stejné krevní skupiny, vliv na dítě

Dobry den, chci se zeptat kdyz ja mam krevni skupinu 0+ a muj přítel taktez...

Stekajici hnisavy hlen v krku.lepkavy hlen v nosu a lupkani v nosu.plus zalehani usi.

dobry den.nekdy z konce podzimu jsem zacal pocitovat takove suche zahleneni,neco...

Stékání nosního hlenu do krku

Dobrý den, cca 3 týdny mě začly hrozně bolet krční mandle. Nemohla jsem polykat,...

Stelizaci

dobry den ctela sem se vas zepat jsem tehotna chci si to nechat a pri porodu...

Sten

Dobrý den pane doktore, mám dotaz před týdnem mi byl přes močovou trubici...

Sténavé nádechy dítěte

Dobry den,mam mesicni holcicku.Uz po treti pri kadeni kdyz dotlaci tak se zacne...

ŚTĚNICE?

Dobry den, behem minuleho tydne jsem u syna objevila stipance po celem tele....

Stenosa

dobrý den prosím co znamená stenoza PUJ vlevo s dilataci KP systemu vlevo

Stenosa karotidy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, která metoda jednoznačně určí zda se jedná...

Stenosa krčního páteřního kanálu ??

Dobrý den, už asi tři roky cítím tlaky v oblasti za levým uchem směrem dolů...

Stenosa p.k.

DOBRÝ DEN PROSÍM O VYSVĚTLENÍ DIAGNOZY.DĚKUJI HANA.

Stenosa pánevní tepny

Vážená paní doktorko.Byla mi diagnostikována stenosa pánevní tepny po vyš.:...

Stenoza jícnu

Dobrý den. Poprosím o informaci. Manžel/50 let/ má stanovenou diagnozu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest hlavy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na náhlou bolest hlavy. Přítele vždy po větší...

Útvar na vaječníku

Vážený pane doktore, mamince před 3 měsíci našel gynekolog cystu na vaječníku,...

Popis ultrazvuku břicha

Pravdepodobne jsem prodelala mononukleozu a mela jsem lehce zvysene jaterni...

Bolesti svalů a šlach

Již delší dobu pozoruji na sobě zvláštní bolesti. Jednoho rána jsem vstal a...

Přeočkování proti hepatitidě B

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda mám být přeočkována proti hepatitidě B když...

Modrá bulka pod žaludem

Dobrý den všiml jsem si takové modré bulky v kůži pod žaludem může to něco znamenat?

Cysta na pravem vajecniku

Dobry den,chtela bych se zeptat.Ve ctvrtek mi nasli cystu na pravem vajecniku(folikl...

Mám dotaz ohledně zvýšených jaterních testů.


Ranní průjem

Dobrý den, již delší dobu mě trápí časté ranní průjmy, občas doprovázené bolestmi...

Riziko rozvoje roztroušené sklerózy


Bulka u konečníku

Dobrý den.chtel bych se zeptat. Před deseti dny jsem chytil nejakou střevní...

Známky parciální léze předního zkříženého vazu

Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledku vyšetření magnetické rezozonance....

Bolesti v podbřišku


Nízký tlak

Dobrý den, můj muž (40 let) má poslední dobou nízký tlak (večer třeba i 90/58,...

Bolest v pravém podbřišku

Dobrý den, je tomu dva měsíce co jsem podstoupila resekci terminálního ilea,...

Bílý pupínek jazyka


Záblesky před očima -DODATEK

Dobrý den , zase já, jen bych se chtěl zeptat jestli při tý vadě sítnice se...

Šestý den cítím bolest na hrudníku


Zjištění těhotenství

Dobrý den, den po skončení menstruace jsem měla nechráněný pohlavní styk, kdy...

Vyrážka na penisu

Dobry den dnes se mi udělala vyrážka na žaludu a predkosce zda se mi ze mi předkoska...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×