Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test OGTT

Vnitřní lékařství Lenka . 13.3.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, při prev. prohlídce jsem měla naměřenu hladinu cukru 6.0. Byla jsem odeslána na test OGTT. Hodnota cukru nalačno byla 5.9, po 60.minutách 7,9 a po 120. minutách 6.0. Chtěla bych se zeptat, zda se již jedná o cukrovku nebo ne. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, výsledek Vašeho oGTT je zcela v pořádku. Cukrovku nemáte. Někdy stačí mít silnější večeři, nebo si něco zamlsat před spaním a ani celonoční lačnění nepomůže k normální ranní glykémii. Mějte se hezky.

Související dotazy

Test na OGTT
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je povinný...
Test OGTT
Dobrý den, při pravidelném krevním vyšetření mi byla...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Test na THC
Dobry den chci se zeptat prvni tyden v lednu jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test na syfilis

Dobry den, prosim Vas o informaci, zda je mozne nechat se preventivne otestovat...

Test na syfilis, HIV po antibiotikách

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přesnost testu na syfilis a HIV po antibiotikách...

Test na TBC

Dobrý den, kolegyně se léčí s TBC. Proto jsme byly poslány na test tbc a rtg....

Test na těhotenskou cukrovku

Ve 25. týdnu těhotenství jsem byla na pravidelné kontrole u svého gynekologa,...

Test na těhotenskou cukrovku

Dobrý den, je mi 27 let, jsem poprvé těhotná. Chci se zeptat, zda je nutný či...

Test na těhotenskou cukrovku

Dobrý den, podstoupila jsem test na těhotenskou cukrovku.S tím, že jsem ráno...

Test na THC

Dobry den chci se zeptat prvni tyden v lednu jsem mela par tahů z marihuany...

Test na THC z moči

Dobrý den p. doktorko, chtěl bych se Vás zeptat. Cca 2 týdně uživám konopí někdy...

Test na určení krevní skupiny

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc spolehlivý je test na určení krevní...

Test negatívny, možné tehotenstvo?

Dobrý deň, mala som pohl. styk, chránený kondómom počas plodných dní, asi deň...

Test OGTT

Dobrý den, při pravidelném krevním vyšetření mi byla naměřena hodnota cukru...

Test otcovství

Dobrý den, jsem těhotná a můj přítel si chce udělat test otcovství. Prý se to...

Test otcovství

dobry den v roce 23.7.2016 se mi stala nehoda a ja se probudil 2017. v kvetnu...

Test otcovství

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na takovou prekérní věc. Kdyby mě moje manželka...

Test otcovství

Dobry den, chtěla bych se zeptat ohledně testu otcovstvi, manžel plati na ditě...

Test otcovství

Dobrý den, mohu se optat, zda výsledky testů otcovství (metodou - odebrání vzorků...

Test otcovství

Kdybych podstoupil test otcovství, a otec zkoumaného dítěte by byl například...

Test plodnosti

Dobrý den, ráda bych se zeptala, mohla bych nechat otestovat svou plodnost...

Test po antibiotikách

Dobrý den, ráda bych se preventivně nechala vyšetřit na pohlavní nemoce,...

Test pohlavní choroby

Dobrý den.Po rozvodu jsem nějaký čas žil poměrně "nezávazným" životem.Asi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Atarax


Biseptol a slunce

Dobrý den, měla bych jednu otázku. Mám zánět močového měchýře na který jsem...

Výrustky u pochvy

Dobrý večer, asi před dvěmi měsíci se mi okolo pochvy začali dělat pupinky,...

Výsledek vyšetření kostí

Dobrý den: Prosím o vysvětlení vyšetření. Ložiska se zvýšenou kumulací při ventrálních...

MUDr. Pavel Zikuda

ZIMED, s.r.o. - PL pro dospělé

Uvíznutý tampon

Dobrý den, ráno jsem si zavedla ob tampon normál a za několik hodin zjistila,...

V ejakulátu mám krev

Je mi 74 let ,v ejakulátu mám krev do hnědá někdy hodně jindy méně,ale již...

Vyrážka na penisu

Dobrý den, udělaly se mi už před nějakou dobou na předkožce tyto pupínky....

Zápach z pochvy

Dobrý den, už třetí měsíc trpím zapáchem z pochvy (přirovnala bych k hnilobnému...

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Bolest kloubu, svalu, kosti

Dobrý den, na úvod dotazu chci uvést, že jsem od jakživa stresový typ, dokáže...

Křeče po jídle

Dobrý den, za posledního půl roku se mi stává tak 2x do měsíce, že po náhodném...

Menstruace je nepravidelná

Dobrý den,měla bych dotaz a sice,je mi 42 let ,3 děti a poslední rok mi začaly...

Při stoporeni mi penis stojí směrem nahoru

Dobry den jmenuji se Lukáš a bude mi 15 let .. Mam varlata větší než penis a...

Dotaz

Vážená poradno, prosím, můžete mi vysvětlit jednu záležitost, pokud to půjde!...

MUDr. Zbyněk Dvořák

Proktologická ordinace

MUDr. Marián Žúdel

Praktický lékař

Operace krčních mandlí

Dobrý den,mám takový dotaz.V červenci jdu na odstranění krčních mandlí a chtěla...

Lieky

Dobry den. Aky je rozdiel medzi kalobou a sinupretom? Syn zacal v sobotu pokasliavat...

Bolest v krku, pocit knedlíku


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×