Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Výměna antibiotik

Léky Markéta . 2.7.2011

Dobrý den, jako 5.den jsem dnes brala antibiotika OSPEN ,mám anginu .Z důvodu zánětu nosních dutin mi je však vysadili a nahradili je antibiotiky Xorimax.Chtěla bych se zeptat jestli se nemůže stát,že se mi angina vrátí.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

xorimax je lék, který je účinný jak na anginu, tak na zánět nosních dutin. Nemusíte mít proto obavy.

Související dotazy

Antibiotika
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se...
Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Antibiotika
Dobrý den. Mám zánět středního ucha a beru na to antibiotika...
Antibiotika
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho zůstávají v těle...
Antibiotika
Dobrý den, beru antibiotika amoksiklav 1g ,avšak cca...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vylučování marihuany

Dobrý den, Vážení znalci. Zhruba Do dvou týdnů mám podstoupit toxikologickou...

Vylučování mléka mimo laktaci

Dobry den . 15.4. Ve vecernich hodinach jsem se sla okoupat , jakmile jsem...

Vylučování s krví

Dobrý den. Prosím Vás, v nepravidelných intervalech se mi při velké potřebě...

Vylučování s krví

Dobrý den. V nepravidelných intervalech se mi při velké potřebě z těla vylučuje...

Vylučování vody z konečníku.

Dobrý den, od včerejší noci jsem furt jen zvracel i 5x za hodinu, a poté kdy...

Vylučuje menstruace těhotenství?

Dobrý den. Měla jsem nechráněná pohlavní styk a cca do 2 hodin jsem si vzala...

Vylučuji bílou tekutinu

Asi 3 roky mám menší problém. Každý den, když se podívám na kalhotky, tak tam...

Vymáčknutelné kuličky na šourku

Dobrý den, už delší dobu mám na šourku takové bouličky, které jdou vymáčknout...

Vymazání paměti

Dobrý den,nevím kam toto zařadit,ale chci se zeptat,jestli existují nějaké prášky...

Výměna amalgamových plomb

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je nějaké omezení při výměně amalgámové...

Vymena antidepresiv

Dobry den. Mam takovy problem. Uz od detstvi trpim na deprese a uzkosti. Zrejme...

Výměna antidepresiv

Dobrý den,beru ad už několik roků na panickou poruchu a úzkosti a to citalon...

Výměna antikoncepce

Dobrý den pane doktore.Chtěla jse se zeptat,dnes jsem si měla nasadit antikoncepci...

Výměna antikoncepce a menzes

dobry den, menila jsem antikoncepci Yadine za Maitalon na doporuc. doktorky,...

Vymena bedroveho klbu

pred 2 rokmi som mala uraz na clenku a po operacii som dostala zlateho stafylokoka...

Výměna HA

Dobrý den. V pátek 15. května jsem začala užívat antikoncepci Lunafem. Před...

Výměna hormonální antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je dobré si často měnit HA? V listopadu...

Výměna kloubu

Dobrý den, omlouvám se, moc se v tom nevyznám. Pokud by došlo k výměně koleního...

Vyměna kloubu

Dobrý den,mam po 2 operacich kolene.meniskusu před 20 lety,rokama se mne koleno...

Výměna kolen. kloubu

Dobrý den,cca před 30.lety mi byla v Úrazové nemocnici v Brně dr Pokorným provedena...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×