Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vysazeni HA

Anna 31.5.2016

Dobrý den,
skoro po 6ti letech jsem vysadila antikoncepci, menstruaci jsem mívala pravidelnou, bez problémů, vyjímečně krvácení mimo cyklus.
Ale teď už mám 3 týdny zpoždení, pohlavní styk byl chráněný nebo přerušovaný mimo plodné dny, těhotenský test je negativní.
Je to následek vysazení HA? Mám ještě vyčkat a pak navštívit gynekoložku? Jak dlouho?
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud je test negativní vyčkejte a když ani další menses by se nedostavila zajděte na vyšetření.
Příjemný den

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Bolest bradavek po vysazeni HA
Dobrý den, asi před 3tydny jsem vysadila HA a nyní...
Husta menstruace po vysazeni HA
Dobry den, po porodu jsem zacala uzivat HA Yaz a mela...
Moznost otehotneni po vysazeni HA
Dobry den, prosim o radu. Pred necelym mesicem jsem...
Nastup menstuace po vysazeni HA
Dobry den,vysadila jsem antikoncepci a ihned po 2 dnech...
Jak správně vysadit HA?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak správně vysadit...
Vysazeni HA
Dobry den. Moje přítelkyně zhruba před 5 mesici vysadila...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysazení HA

Dobrý den, ptala jsem se vás včera na vysazení prášků Lindynette, a že jsem...

Vysazení HA

Dobrý den, paní doktorko chci se zeptat, beru už dva roky HA Regulon, nemám...

Vysazení HA

Dobrý den, můj problém začal před půl rokem po vysazení HA Novynette. HA jsem...

Vysazení HA

Chtěla bych se zeptat. Brala jsem antikoncepci Adele necelý dva roky a vysadila...

Vysazení HA

dobrý den před měsícem a půl jsem vysadila antikoncepci softinelle chtěla bych...

Vysazení HA

Dobrý den, cca před 3 měsíci jsem vysadila HA a v současné době se mi nejen...

Vysazení HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně antikoncepce. V 15 a pul letech jsem...

Vysazení HA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně vysazení antikoncepce. Beru ji už...

Vysazení HA

Dobrý den. Minulý týden v úterý jsem vysadila HA, jako vždy se pak v pátek dostavila...

Vysazení HA

Dobrý den. Mohu použít první pilulku po 2 měsících co sem ha vysadila zpět nasadit,kdyz...

Vysazení HA

Dobrý den, po 12 letech jsem vysadila antikoncepci Minisiston. S přítelem uvažujeme...

Vysazení HA - absence ms

Dobrý den, letos v únoru jsem po více než 7 letech vysadila anitkoncepci....

Vysazení HA - léčba

Je mi 22 let a právě jsem po téměř třech letech z finančních důvodů přestala...

Vysazení HA - pouze špinění

Dobrý den, před téměř rokem jsem vysadila hormonální antikoncepci. Po pár měsících...

Vysazení HA a bolest bradavek

Dobrý den, další dotaz. Před několika dny jsem tu psala že jsem po 3 a půl...

Vysazení HA a cysta

Dobrý den, před půl rokem jsem vysadila po osmi letech užívání HA (bez konzultace...

Vysazení HA a opožděná menses

Dobrý den. Dne 11.8 jsem dobrala antikoncepci Bonadea. Poté jsem klasicky dostala...

Vysazení HA a otěhotnění

Dobrý den, dohromady od dubna letošního roku neberu HA, první měsíc se mě menstruace...

Vysazení HA a otěhotnění

Dobrý den, chci se Vás zeptat, moje partnerka měla velmi silnou menstruaci od...

Vysazení HA a s tím spojené hormonální změny

Dobrý den, 18. 8. 2014 jsem prodělala umělé přerušení těhotenství, následně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tonsilitida, léčba a alkohol

Dobrý den, dnes o půlnoci (pondělí 26.2.) dobírám po 7 dnech antibiotika Dalacin...

Neplodnost


Tonsilektomie u dítěte

Dcera, 3,5 roku, má zvětšenou nosní mandli. Nemocná vůbec nebývá, až na docela...

Tonsilektomie a chronická rýma

Dobrý večer, Chtěla bych se prosím zeptat 23.11 jdeme s dcerou na odstranění...

Tonsilektomie plasmou

Dobrý den. Měla bych na Vás dotaz. Je mi 30 let a již 2 roky trpím opakovanými...

Tonsilektomie spíše ano či ne?

Je mě 43let, léčená jsem s hypertenzi a mám geneticky potvrzené sklony k tromboze.V...

Tonsilektomie a bolest hlavy

Dobrý den pane doktore. Velice často se mi na krčních mandlích vytvářejí čepy...

Časté ranní stolice

Dobrý den, chci se zeptat. Už delší dobu mě poboliva břicho v dolní části ....

Tonsilektomie

Dobrý den, dnes jsem měla podstoupit Tonsilektomii, ale moje mamka to nakonec...

Nizoral krém

Dobrý den, mám už od mala problémy s vyrážkou na obličeji. Zjistila jsem, že...

Tonsilektomie a astma

Dobry den,pani doktorko,muj dotaz se tyka odstraneni krcnich mandli.Jsem alergik...

Tonsilektomie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějakým způsobem potvrdit , že...

Tonsilektomie

Dobrý den, moc ráda bych znala Váš názor, zda je u mě nutná tonsilektomie...

Chlamydie - tonsilitida

Dobrý den, prováděla jsem nechráněnou felaci (před 3 týdny) a 3 dny poté mi...

Výtok v počátku těhotenství

Dobrý den dnes se mě objevil Hustý bílý hlen na kalhotkách a mám 3 dny do menstruace,...

Tonsilitis

Dobrý den, dne 2.února jsem šla na pohotovost (bydlím 2h od trvalého bydliště...

Bolest nohy

Dobrý den,již několik měsíců trpím nesnesitelnou bolestí nohy.Např.Jdu po ulici...

Antikoncepce pro muže

Na internetu jsme s přítelkyní objevili článek o natikoncepci pro muže: http://zdravi.centrum.cz/antikoncepce/2009/4/27/clanky/nova-anti/ Jelikož...

Bolest třísla


Bolest těla na dotek

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,čím může být způsoben pocit zvýšené citlivosti...

Zavřít reklamu