Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zapomenutí tabletky Lindonette 20

Antikoncepce Kristýna . 11.2.2013 redakce uLékaře

Dobrý den,užívám antikoncepci Lindonette 20.Druhou tabletku po menstruaci jsem si zapomněla vzít v obvyklém čase 22:00 h.Ten večer jsem spala s přítelem a tabletku jsem si vzala až v 9:00 h ráno.Což je po 11-ti hodinách,ale přesto nevím jestli nemůžu otěhotnět.Měla bych si vzít pro jistotu Postinor nebo je to zbytečné?Děkuji za odpověd.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, je to zbytečné, splnila jste limit 12 hodin.

Související dotazy

Lindynette 20 zapomenutí
Dobrý den, beru druhé platíčko antikoncepce Lindynette...
Zapomenutí tabletky
Dobrý den, už více jak rok užívám antikoncepci Minerva...
Zapomenutí
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat - stalo se mi to snad...
Zapomenutí
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat - stalo se mi to snad...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zapomenutí pilulky v 2.týdnu užívání + užívání antibiotik Cotrimoxazol

Dobrý den,mám na vás dotaz.Od včerejška užíám antibiotika Cotrimoxazol AL forte,doktorka...

Zapomenutí pilulky ve 3. týdnu

dobrý den,chci se zeptat jestli je možné těhotenství když jsem zapomněla vzít...

Zapomenutí pilulky ve čtvrtém týdnu..

Dobrý den. Vím, že podobných dotazů máte spousta, ale vážně mě to trápí. Beru...

Zapomenutí pilulky..

Dobrý den, z minulého platíčka jsem si zapomněla vzít 18.pilulku..přečetla jsem...

Zapomenutí poslední pilulky HA

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat jaké je riziko otěhotnění pokud jsem...

Zapomenutí prášku

Dobrý den, v pátek brzy ráno jsem měla nechráněný pohlavní styk, ve čtvrtek...

Zapomenutí prášku

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít první tabletu třetího týdne. Chybu jsem si...

Zapomenutí prášku po 7 denní pauze.

Dobrý den, prosím o radu přítelkyně si zapoměla po 7 denní chráněné pauze vzít...

Zapomenutí prvních dvou prášků antikoncepce

Dobrý den, beru ha Minisiston, a po týdnu užívání jsem zjistila, že jsem neužila...

Zapomenutí tabletky

Dobrý den, už více jak rok užívám antikoncepci Minerva a zapomněla jsem si...

Zapomenuti tabletky v 3 tydnu

Dobrý den, mám takový dotaz. Ve třetím týdnu jsem jeden večer zapomněla užít...

ZAPOMENUTÍ TABLETKY VE 2.TÝDNU

Dobrý den,užívám antikoncepci Minerva.A 9.den(ve 2.týdnu užívání) jsem si zapomněla...

Zapomenuti tablety

Dobrý den, užívám 2,5 roku antikoncepci Lunafen a v neděli večer (2. tydnu)...

Zapomenutí tablety

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jsem chráněná, pokud jsem zapoměla užít...

Zapomenutí tablety antikoncepce Jangee

Dobrý den, antikoncepci Jangee (s placebo tabletami) beru 6. měsícem. Užívám...

Zapomenutí užití antikoncepce

Dobrý den, moje přítelkyně zapomněla užít jednu pilulku antikoncepce SYLVIANE,...

Zapomenutí užití léku

Dobrý den pane doktore, ráda bych se Vás zeptala na následující. Po gynekologickém...

Zapomenutí užití poslední pilulky

Dobrý den, užívám antikoncepci Belara již 3 roky. V sobotu večer jsem si zapomněla...

Zapomenutí užití tablety HA

Dobrý den, zapomněla jsem užít HA sedmý den od první tabletky. Moje obvyklá...

Zapomenutí v 1. týdnu

Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a po sedmidenní pauze jsem si vzala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nystagmus


Dysurické potíže

Ahoj, celý svůj život chodím na lehko, i jako dítko školou povinné jsem nikdy...

Antikoncepce Bonadea


Zánět močového měchýře ?


Genitální opar


Zvyšovat hladinu prolaktinu v těle může mnoho věcí – třeba hladovění

Prolaktin, hormon produkovaný přední částí hypofýzy, přirozeně stoupá po porodu,...

Tik oka


Motání hlavy

Dobrý den už od května trpím na motani hlavy nemůžu vůbec chodit ven obvodni...

Gardnerella vaginalis


Necitlivost části prstu na noze


Nelze souložit


Pomalý tep


Nekuřákům se lépe hojí pooperační jizvy

Jste kuřák a máte před sebou nějaký operační zákrok? Pokud se vám alespoň na...

Jaká antikoncepce?

Dobrý den, chci se prosím zeptat jaký druh antikoncepce bych si měla pořídit?...

MUDr. Zdena Nekvapilová

Praktický zubní lékař

Ztráta rovnováhy


Oční "alergie" na slunce


Interkostální neuralgie


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×