Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

��������������������KaKaotalk:za32��������������� ��������� ������������������������������,������������������������������,������������������,������op,������������������,��������������������� - výsledky vyhledávání

Reklama

OPU

Gynekologie Dáša 13.5.2018

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Nedávno jsem byla na OPU v přirozeném cyklu.Jen s injekcemi Orgalutranu a Ovilrelle.Dopadlo to špatně.Měla jsem jeden folikul,v kterém nebylo žádné vajíčko a byl naplněn krví.Museli mi ho odsát a nitrožilně podat antibiotika kvůli počínajícímu zánětu.Chci se zeptat,co... Zobrazit více

MUDr. Daniela Králová
Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Dobrý večer paní Dášo, na Váš dotaz by nejlépe odpověděl specialista na danou oblast, kterému dotaz předávám... Celá odpověď

MUDr. Jan Sládeček
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Vážená paníjdi Myslím že z jednoho cyklu není možno dělat závěry nevím jaké vyšetření na endometriozu... Celá odpověď

Reklama

Op štítné žlázy

Endokrinologie miri 8.1.2010

DOBRÝ DEN,BYLA MI DOPORUČENA TTE,UŽ JSEM VÁM ASI PSALA-FOLIKULÁRNÍ NEOPLASIE,PAN BDOKTOR MI ŘEKL ŽE JE NUTNÉ PROVÉST OP CO NEJDŘÍVE TAK JDU V ÚNORU,ALE VEZMOU MI PRÝ JEN TEN POSTIŽENÝ LALOK,POŠLOU NA HISTOL.A TEPRV PAK SE BUDE ŘEŠIT CO A JAK,CHÁPU ŽE NEMŮŽOU VĚDĚT JISTĚ JAKÝ TAM JE NÁDOR ALE MŮJ ENDOKRINOLOG... Zobrazit více

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tyto operace se liší dle zvykostí pracoviště, šetřejší je ale přístup dvou operací, protože... Celá odpověď

Praskanie v kolenach po op. ramena

Ortopedie Marian 10.10.2012

zdravim. pred 2 mes. som mal operaciu ramena (vyklbenie 3. st.). po navrate z nemocnice pocitujem zhorsenie stavu klbov kolien (praskanie pri pohybe). pred operaciou som dost aktivne sportoval (cykl + futbal, cca 5x tyzdenne) a po op. som bol cca 2 mes. bez sportu. moze tato zmena sposobit taketo nahle... Zobrazit více

MUDr. Milan Navrátil
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil

Zřejmě se jedná již o předc hozí stav kolenních kloubů, operace ramene nemá vliv na změnu v hybnosti... Celá odpověď

Reklama

Laser op.

Chirurgie páteře Veronika 31.5.2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli v České republice někde dělají laserovou nukleotomii? Případně jaké jsou jiné možnosti málo invazivních výkonů, existuje tu něco? Jedná se o vyhřezlou ploténku L5/S1 s kontaktem I.kořene L5, bez sekvestrace. Děkuji za odpověď Zobrazit více

MUDr. Marie Vaňačová
Odpovídá lékař:

MUDr. Marie Vaňačová

Dobrý den, v tomto Vám nejlépší odpověď dá neurochirurg,proto Váš dotaz předám k našemu spealistovi Celá odpověď

MUDr. David Bludovský
Odpovídá lékař:

MUDr. David Bludovský

Dobrý den, dělají. Určitě jste již některé z pracovišť po webu našla. Efekt je dost diskutabilní. Zkušený... Celá odpověď

Léčba OP

Osteologie Vlasta 27.3.2017

Dobrý den, ne že by to byl závažný dotaz. Ale přece... Narazila jsem v jednom týdnu na dva články o vhodných a nevhodných potravinách při osteoporóze. V jednom je uvedeno- vyhýbat se mandlím, kešu ořechům a špenátu, protože brání vstřebání vápníku. A zde v poradně naopak vhodné potraviny při osteoporóze- mléčné... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, terapie osteoporózy se opírá o několik cest nápravy složení kostní tkáně. Je třeba zajistit... Celá odpověď

MUDr. Milan Hrubý
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Vážená paní Vlasto, pokud máte pestrou výživu bez absolutního omezení některých potravin, neměly by žádné... Celá odpověď

Velká kýla, klasická op, sitka, plastika

Chirurgie Marie 12.3.2015

Dobrý den, moje 70tiletá maminka byla loni na rozsahle gyn operaci (kvuli rak. delohy). Je kardiak, diabetik, alergik, astmatik, má křeč. žíly, nadvahu. Rana se v podbrisku rozpadla, po 3tydnech podstoupila cisteni a reoperaci, hojeni dalsi 3mesice (ambulantne, odd chronickych ran). Jiz tehdy se v podbrisku... Zobrazit více

MUDr. Simon Julínek
Odpovídá lékař:

MUDr. Simon Julínek

Dobrý den, Vaše maminka podstoupila velkou operaci recidivující kýly. Včasná mobilizace pacienta již... Celá odpověď

Bakerova cysta

Chirurgie Monika 13.3.2011

Dobrý den, mamce byla zjištěna Bakerova cysta pod levým kolenem, Podle lékaře (cévního)kde byla na UZ, je cysta naplněna i krví rotože nejde ,,rozpustit"...Doporučil jí OP k odstranění cysty. Není i nějáká jiná léčba?Nebo je OP nevyhnutelná?Může se znovu po OP objevit?Děkuji Zobrazit více

MUDr. Milan Navrátil
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil

Možná terapie je punkční, použítí některách rehabilitační postupů, ale operační léčba je jednoznačně... Celá odpověď

Drážění nervu po ope kýly

Chirurgie Jan 18.2.2017

Dobrý večer, po operaci tříselné kýly (laparoskopicky) velké bolesti v pase ,bolest přechází do stehna a kolena až k nártu.Prý se to stává, že se přechodně irituje některý z nervů kde se síťka fixuje- Jak tyto bolesti mohou dlouho trvat a jaká je proti tomu obrana- zmírnéní bolestí.Léky to tlumí,... Zobrazit více

MUDr. Zuzana Bisová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Bisová

Dobrý den, opravdu se to někdy stane,že dojde k dráždění nervu fixací síťkou.Mohla by se ještě zkusit... Celá odpověď

MUDr. Milan Navrátil
Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil

Kromě uvedené odpovědi je třeba říci, že na místě je chirurgická kontrola a vyšetření diagnostickým... Celá odpověď

St.po OP - implantace chondrocytů

Ortopedie Romana 25.3.2016

Dobrý den, mám prosím nárok na křížkové lázně po této operaci? Zobrazit více

MUDr. Miroslav Skoták
Odpovídá lékař:

MUDr. Miroslav Skoták

Dobrý den. Podle mého ne, pouze pokud byste měla komplikace po operaci či gonartrosu III. stupně . Nejvhodnější... Celá odpověď

KET a op. rhisartrozy

Gynekologie Irena 28.12.2014

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat. Je mi 40 let a mám před sebou mít ještě dva KETy a zároveň mě nejspíše čeká operace rhisartrozy palce(bolestivý, oteklý, léčba ortézou a obstřiky,RF negativní, CRP negativní). Nevím, čemu dát přednost dříve. Děkuji za odpověď.Irena... Zobrazit více

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nejdříve byste měla vyřešit operaci a poté absolvovat embryotarnsfer, protože je důležité... Celá odpověď

1234515
Reklama