Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

KET a op. rhisartrozy

Gynekologie Irena 28.12.2014

Dobrý den,
chtěla bych se prosím zeptat. Je mi 40 let a mám před sebou mít ještě dva KETy a zároveň mě nejspíše čeká operace rhisartrozy palce(bolestivý, oteklý, léčba ortézou a obstřiky,RF negativní, CRP negativní). Nevím, čemu dát přednost dříve.
Děkuji za odpověď.Irena

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nejdříve byste měla vyřešit operaci a poté absolvovat embryotarnsfer, protože je důležité abyste byla v psychické i fyzické pohodě. A narkóza v těhotenství je pro plod ohrožující. S pozdravem

Související dotazy

OPU
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Nedávno jsem byla na...
KET
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat... 12.9. mi zavedli...
Jsem po KET
Dobrý de, chtěla bych se zeptat... Jsem po KET 6 denní...
KET při CIN I
Dobry den, prosim je mozne podstoupit KET kdyz mi ted...
Kdy začíná stimulace na KET
Dobrý den, přirozený KET neúspěšný. Jaký den cyklu...
Antibiotika před KET
Dobrý den pane doktore, ráda bych se zeptala, zda...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Keratosa

Dobrý den. Mám kožní problém,podle všeho by to měla být pilarna ketaroza. Navštívila...

Keratosis pilaris

Dobrý den, už nekolik let me trapi kožní nemoc Keratosis Pilaris a to hlavně...

Keratosis pilaris

Dobrý den, taťko vypadá ma kůže na nohách a rukách. Prosím co s tím? Co to může...

Keratozu ošetřená zmrazením

Dobrý den, pod prsem na kůži kde je žebro se mně objevila nejdříve čevená...

KES komoroveéextrasystoly

Dobry den jez sem jsem psal a byl jsem spokojen doufan ze mi poradite znovu...

KES monotopního charakteru

Dobrý den, prosím Vás o názor na výsledek z měření Holtera: Po celou dobus...

KES, Senzorická aura, trittico

Hezký den, omlouvám se za širokost problému, pokusím se zmínit vše podstatné....

KET

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat... 12.9. mi zavedli 2 třídenní embrya (KET)...

KET - těhotenský test

Dobrý den, Jsme 16 den po Ket a těhotenský test je stále negativní... ale když...

KET a magneticka rezonance

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem po neúspěšných IUI a jednou po IVF....

KET po IVF

Dobry den, mam za sebou 1. neúspěšný pokus IVF s 1. Embryem ( 5 ti denní blastocysta...

KET při CIN 1

Dobry den, prosim je mozne podstoupit KET kdyz mi ted vysla cytologie CIN 1...

KET při CIN I

Dobry den, prosim je mozne podstoupit KET kdyz mi ted vysla cytologie CIN 1...

Keto dieta

Dobrý den Chtěla bych se zeptat před 2 měsíci mi byl zjištěno málo cukru v...

Keto dieta

Dobry den, jsem jinak zdrava.Drzim ceto dietu, program intenzivni 140 porci...

Keto dieta/nizko sacharidova dieta/ a její vhodnost v mém věku

Dobrý den, už jsem týden na Keto dietě / Dieta ve které se snažíte dostat do...

KetoDiet

Dobrý den, zajímal by mě Váš názor na užívání diety KetoDiet, kdy se jedná pouze...

Ketodieta

Dobrý den, přítelkyně (34 let) má žlučové kameny. Dříve bývalo bolestivé, po...

Ketodieta

dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli bych mohla využít keto dietu na ztrátu...

Ketogenní dieta

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně krevních odběrů. Je mi 30 let,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Písek ve žlučníku - operace?


Lupání a křupání v hlavě a krku

Dobrý den, už delší dobu mám problémy s krční páteří - tuhnutí šíje atd.. Poslední...

Koleno, podlamování kolena

Dobrý den, může být příčinou podlamování kolene.. ochabnutí svalstva?? Děkuji

Bolesti podbřišku, vynechání menstruace, těhotenský test negativní

Dobrý den, již měsíc mě trápí bolesti v podbřišku, píchání spojené s občasným...

Nadměrná plynatost

Dobry den,rada bych Vas pozadala o radu. Manzel jiz pres rok trpi nadmernou,nekdy...

Uzel na štitné žlaze

Dobrý den.V oblasti pravého laloku oválný homogenní,isoechogenní uzel o pruměru...

Přenos HPV


Lymfocytoza

Dobrý den, prosím Vás, byla mi diagnostikována lymfocytóza. co to pro mě znamená?...

Bolest na levé straně hrudníku


Podlamování nohou

Dobrý den Mám menší problém na který bych se chtěla tímto způsobem zeptat....

Biseptol a kyselé potraviny


Boule u pupiku po operaci zlucniku

Dobry den pane doktore dnes jste mi uz jednou poradil a proto jdu na radu opet...

Viklavost zubů

Dobrý den bojím se svého zubaře a chtěl bych se zeptat, na dolní části čelisti...

Panický strach ze smrti

Dobrý večer paní doktorko. Píši vám, protože mám v sobě stále zabudovaný problém,...

Bulka na lokti

Dobrý den, cca před pár měsíci se mi udělala celkem velká bulka na lokti. Je...

Bolest úponů stehenního svalu

Dobrý den, již nějakou dobu mě trápí bolest na vnějších stranách stehen, nahoře...

Nežádoucí účinky Cipralexu


Jemná a praskající kůže na penisu

Dobrý den. Již nějaký čas se mi na penisu značně zjemnila a ztenčila svrchní...

Vyšetření Magnetickou rezonancí

Dobrý den, po velkých a vleklých problémech s pravým kolenem jsem po výměně...

Biseptol a kyselé


Reklama