16 dnů od rizikového chování, nemusím se už obávat pohlavní nemoci?

Děkuji za předešlou odpověď (erotická masáž - zevní kontakt pohlaví) co se týče kapavky. Dnes je to 16 dní od rizika, čili pokud nebudu mít další dny žádné příznaky nemusím se již obávat nebo může jít i o bezpříznakové stadium? Pokud by kapavka byla usídlena v krku, tak se výtokem z močové trubice neprojevuje? Poté se dá tedy zjisti běžným výtěrem na ORL? Děkuji mockrát!

Odpověď odborníka:

Kapavka může způsobit i zánět hrdla, ale ten nezpůsobuje výtok z močové trubice. Pokud nemáte příznaky jako pálení při močení nebo výtok z močové trubice, je nákaza kapavkou nepravděpodobná.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: