20 kg na nárt a palec

Dobrý den,chci se zeptat jestli bych měl navštívit lékaře,spadl mi na nohu 20 kg železný kotouč z výšky asi 1,5 m , na nártu a palci mi vznikl docela velký otok a na palci jsou podlitiny,chci se zeptat jestli stačí tomu dát klid a nebo bych měl zajít k lékaři? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě navštivte co nejdříve lékaře na chirurgii - lze i přes víkend ve větší nemocnicic, mají pohotovostní služby /s největší pravděpodobností máte zlomeny nějaké kůstky a i kdyby ne, bude potřeba odborné ošetření podlitin a ran na fotografii/. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Chronická únava: zkuste homeopatika, možná budete překvapeni!
Dětský růst
Články: Dětský růst
Veškeré živé organismy se v...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: