Abilify

Dobrý den, je možné predepsat lek Abilify jako stabilizátor nálady? (podrážděnost, rozkolisana nálada, napětí, hadavost)? Primarka mne ho doporučila. Na Lamotrigin mám alergii a Valproat Bez efektu. Opravdu Abilify působí i jako stabilizátor? Dočetl jsem se že je na Schizofrenii. Moc děkuji Za odpověď

Odpověď odborníka:

Milý Jaromíre Kdybyste se mě zeptal: "Je rychejší želva nebo lenochod?" Byl bych z otázky zmatený méně než z těch,které jste mi nasázel. To, co píšete svědčí o tom, že nevěříte ničemu, co Vám "Primarka" tiskne na recept. Tak proč k ní docházíte?..... Změny nálady jsou u zdravého člověka běžné a extrémní změny jsou typické pro hysterii. Hysterie se nedá léčit alopatickými léky. Budete-li brát léky,které Vám "Primarka" dává, bude z Vás přihlouplý hysterik.Těch je všude habaděj, netřeba přidávat další........ Všichni umělci jsou hysterické osobnosti. Hysterie se prostě dá využít pozitívně!!! Tak se něčemu začněte věnovat a nebudete se muset neustále zabývat tím, že se Vám mění nálada. Buďte zajímavě hysterický bez léků:-) Držím Vám palce, ať se Vám ta kultivace vlastní osobnosti povede. Abilify je nelék. s :-) Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: