Adetonomie

Dobrý den!V pondělí máme jít s dcerkou na trhání mandlí a propíchnutí bubínků.Dcerka dneska začíná pokašlávat a asi ji začne rýma.Vím,že by měla být na zákrok zdravá.Už jednnou nám operaci přeložili,ne ze zdravotních důvodů.Už yb sme to rádi měli za sebou.Ráda bych věděla,když by sme to přes víkend nějak zkusili léčit,zda by mohla na zákrok nastoupit.Popřípadě jestli by ste nám nějakou "expres" léčbu doporučila.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel vám neporadím, pokud propuká rýma, je nejlepší nechat nemoc proběhnout a operaci přeobjednat, je to v zájmu vašeho dítěte, zde nic neuspěcháte. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: