Afrodiziaka

Dobrý den, chtěl bych se svou partnerkou prožít sex ale moje partnerka stále nemá chuť. Rozhold jsem se tedy že jí skusím dát do pití afrodiziaka. Chtěl bych se zeptat jestli po jí po sexu nebude divné že najednou dostala chuť na sex nebo jestli se jí to bude zdát normální.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, divné by jí to být nemělo, ale je tu jiný problém - účinnost afrodiziak je kolísavá a není na ni spoleh, afrodiziaka mohou být zdraví škodivá (hlavně pozor na španělské mušky a různé směsi bylin apod., po nich může být Vaší partnerce i špatně), a navíc morální otázka toho, že dáte své přítelkyni něco tajně od pití, také stojí za zamyšlení.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: