Aft po oralnim sexu

Dobrý den, 3 týdny po orálním sexu se mi pod zubem dole na dásni udělal klasický bolestivý aft. Může to být příznak syfilis??

Odpověď odborníka:

O syfilis zcela jistě nejde, může jít o klasickou aftu nebo i projev herpesu ( genitálního).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: