Afty

  • Dotaz od: františek
  • Publikováno: 16.12.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den paní doktorko.Chtěl bych se zeptat před dvouma týdny jsem měl s partnerkou orální sex,ale ne až do vyvrcholení a následní den se udělal partnerce na vnitřní straně rtu blýž k zubům malý aft nebo puchýřek který nebolel a do dvou dnu zmyzel.Chtěl bych se zeptat o co by mohlo jít.Před necelým rokem jsem měl styk s jinou ženou a žádný známky jsem od tý doby neměl že bych byl něčím nakažený.Od tý doby jsem měl s partnerkou sex a ani jí nic nebylo .Mohla by ste mi prosím poradit.Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s vysokou pravděpodobností výsev aftu nemusí souviset s pohlavním stykem. Afty se mohou objevovat z různých příčit - virová infekce, po mechnickém podráždění, po kontaktu s dráždivou potravou. Po dobu výsevu bych doporučovala orální styk vynechat.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: