Aids

Pane doktore, chci se vás ještě zeptat když ta dívka co je nakažená hiv měla na ruce poševní sekret a masturbovala mi jaké je riziko přenosu hiv? Na žaludu jsem měl červenou tečku ale netekla z ní krev. 2 dny po rizikovém styku jsem měl afty a opar , tělesnou teplotu okolo 37,5 souvisí to s tím nějak?

Odpověď odborníka:

Vážený Tome, nákaza se takto nedá bezpečně vyloučit. Pokud trvá podezření na infekci, nec¨hte si udělat testy na infekčním

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: