Aids

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jaké je procentuální riziko nakažení HIV při jednom nechráněném pohl. styku, pokud nedojde k narušení vnitřní části pohl. orgánů a tím tedy ke kontaktu nař. spermatu s krví?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, žádné procentuální vyčíslení neexistuje - nebo spíše je to od 1 do 100%, musíte si nechat udělat test na HIV, abyste měla jistotu, že nakažena nejste. V dnešní době, kdy může mít každá dívka v kabelce trvale kondomy, nerozumím tomu, že může dojít nechráněnému styku s neznámým člověkem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
mam obavy | Od: eva balcarkova | 16.6.2015 23:28
dobry večer prosim vas mohu se nakazit virem hiv ihned po prvnim nechraněnem styku s nakaženou osobou a dalši otazka zni zdali se mohu nakazit pokud jsem oblikla vyprane spodni pradlo od nakažene osoby děkuji za odpověd
reagovat
re:mam obavy | Od: uLékaře.cz | 17.6.2015 09:24
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: