Akné

Zajímalo by mě jestli mohu na akné používat s polečně se skinorenem i např.zynerit nebo duac ? Nebo skinoren používat s jinými kosmetickými přípravky (př. přírodní přípravky z mrtvého moře) Neuškodí to ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych nedoporučoval takto "naslepo" kombinovat různé přípravky, nemusely by se totiž "snést". Zkuste se poradit s Vaším ošetřujícím lékařem, který Vám navrhne odpovídající léčbu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Ano, Zynerit nebo Duac gel by se měl používat spolu se Skinorenem | Od: Simona | 29.4.2009 13:35
Ano, Skinorem se může a taky často doporučuje používat společně se Skinorenem nebo Duac gelem. Důvod toho všeho je prostý - kombinací těchto antibiotických roztoků (Zynerit, Duac gel) s přípravky obsahující kys. azelainovou (Skinoren) se brání časnému vzniku bakteriální rezistence. Nikdy by neměly být antibitiotické přípravky typu Zineryt použivány samy o sobě, vždy v kombinaci s jiným vhodným léčebným přípravkem (Skinoren, Differine gel atd.)!
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: