Alergická reakce

Dobrý den, již přes dva týdny u mě přetrvávají ty samě potíže - pálení a svědění zevně pochvy a otoko. Byla jsem již třikrát u svého gynekologa. Nejprve určil, že se jedná o infekci a předepsal Macminor, potíže stále přetrvávaly, tak mi předepsal Naxyl. Potíže se trochu zmírnily, ovšem přetrvaly. Naposledy jsem byla u jiného doktora, který mi řekl, že nyní už se o žádný zánět ani infekci nejedná, že je to pouze alergická reakce. 3 dny beru svoje léky na alergii (Aerius) svědění přetrvává. Doporučil byste mi ještě nějaké léky a je nutná ještě další prohlídka, když se obtíže nezlepší?

Odpověď odborníka:

dobrý den , všechny předchozí odpovědi a terapie mohou být správně , nepíšete , zda se dělala laboratoř ( kultivace z pochvy či moči ) a s jakým výsledkem . platí že ve vaší věkové skupině tyto obtíže mohou být spojené i s dysbalance poševního prostředí , narušené ph atd . na alergie obecně lépe funguje zyrtec tbl - jsou i volně prodejné , zkuste výplachy a oplachy Rosalginem - kontrola u vašeho gynekologa nebo dermatovenerologa jistě nezaškodí

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: