Alternativa k ha

Dobrý den, vzhledem ke skutečnostem, že se v mé rodině objevily onemocnění související s cévními a srdečními problémy, tak mi gynekolog zakázal brát antikoncepci, kterou jsem používala a jinou mi nedoporučil. (Je mi 26, nemám děti a v horizontu 3 let je neplánuju). Vzhledem k těmto rizikovým faktorům prý je nejlepší antikoncepcí kondom než budu mít děti, pak mi prý může být zavedeno tělísko. Existuje ještě něco kromě bariérové antikoncepce, spermicidních přípravků apod., co by se nechalo využívat dlouhodobě a nejen před stykem??? Už mi to trápí asi půl roku a jsem z toho zoufalá. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, musím vás zklamat, v podstatě ne. Myslím, že přenechání zodpovědnosti na partnerovi vám o něm může mnohé napovědět, berte to jako pozitivum, ne negativum. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x