Amh

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možnost spontálně otěhotnět po substituci Duphastnem s hodnotamiFSH 25 lU/l, LH 17 lU/l, AMH 0,05 ug/l .Děkuji

Odpověď odborníka:

Gravidita je možná ovšem zda k dojde nedá se předpovědět. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: