Analgetika a kardiostimulátor

Dobrý de, prosím o informaci. Moje maminka má implantován kardiostimulátor. Občas trpí bolestmi kloubů, hlavy nebo svalů. Před implantací používala Paralen nebo Ibalgin. Může je užívat i nyní? Podotýkám, že opravdu jen vyjímečně. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše maminka může analgetika užívat i přeto, že má zavedený kardiostimlátor.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: