Antikoncepce

Dobrý den, prosim Vás, před týdnem jsem začala nové platickp prášků, tento týden jsem si zapomněla vzít dva prášky a měla jsem nechráněný sex. Jak moc je prevdepodobne otěhotnění? Děkuji

Odpověď odborníka:

Graviditu nelze vyloučit do konce cyklu používejte ještě kondom a když by menses nepřišly udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Články: Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Štítná žláza a oko – dva...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Články: Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Kýly patří k nejčastějším...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: