Antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Artizian a chtěla bych se zeptat jestli můžu vysadit prášky z plata o týden dříve abych mohla dostat menstruaci dříve než běžně? Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, možné to je. Je ale třeba postupovat přesně dle příbalového letáku a také počítat s případnými následky (nepravidelnost cyklu, snížená ochrana proti otěhotnění atd.).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: