Antikoncepce jeanine

Dobry den chtela jsem se zeptat jestli na funkcnost antikoncepce ma vliv paralen 500 nebo ibalgin 400. ??dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lenko! Není popsáno závažné ovlivnění učinku HAK pospanými preparáty (paralen, ibalgin). Ochrana by měla stále fungovat bez snížení účinnosti.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: