Antikoncepce jangee a atb ospen 1000

Dobrý den, používám HA Jangee 28 potahových tablet a zjistil se mi spálový bacil, čímž mi byly předepsaný antibiotika, neboli Ospen 1000, můj dotaz je prostý, budou mít ATB nějaký účinek na HA? Bude to snižovat její účinnost? Předem děkuji za odpověď a přejí Vám krásný den. :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den. V případě užívání antibiotik je antikoncepční účinnost hormonální antikoncepce sníže a je potřeba se chránit ještě další metodou, např. kondom, spermicidní krém či čípky.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: