Artroza kyčle

dobrý den, je mi 45 let a mám artrozu kyčelního kloubu, čeká mě v budoucnu endoprotéza (mimochodem moc se bojím), stále hůře se mi chodí - chci se zeptat jestli biolampa nějak pomůže snížit bolesti a zda mohu chodit na spinning - kvůli udržení hmotnosti

Odpověď odborníka:

Biolampa může mírně ulevit, ale stav kloubu, podstata poruchy se nezmění. Vhodné nástřik kloubu u ortopeda a rovněž zvážení metody ACP, t.j. aplikace upravené vlastní krve do kloubu, nehradí pojišťovna, po domluvě se svým ortopedem. Nepřetěžování kloubu, snížení hmotnosti ano.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: