Běžné posunování menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, antikoncepci Bonadea užívám rok a dva měsíce, během této doby jsem už několikrát brala prášky např. 26 dní, poté si udělala sedmi denní pauzu. Naopak někdy jsem prášky zase brala např. 18 dní a poté udělala pauzu. Jednoduše jsem posunovala menstruaci tak jak se mi to hodilo na určitý den. Ne vždy, ale v hodně případech. Menstruaci mám nyní pořád stejnou, otěhotnění se nebojím, jediné co mě napadlo je.. nemůže mi to nějak ublížit? mému tělu, např. těhotenství v budoucnu a tak? Rozhodně to už nadále dělat nebudu. Mnohokrát děkuji za odpověď, Kateřina

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy na případnou budoucí graviditu to zcela jistě mít vliv mít nebude a ani organizmu jste nijak neublížila. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: