Bezvědomí, zimnice, zvracení bez známé příčiny

Dobrý den, obracím se na vás se svým problémem, protože už nevím kam se obrátit. Asi před rokem, když jsem šla spát se mi udělalo špatně, šla jsem na záchod a najednou nic a probudila jsem se vedle záchodu. Nevím, jak dlouho jsem byla v bězvědomí..ale byl to hrozný stav, myslela jsem, že je to můj konec. Nemohla jsem se postavit, celá jsem se třasla, jako bych měla zimnici, políval mě smrtelný pot a v puse jsem cítila zvláštní pachuť, pak jsem začala zvracet, nakonec jsem usnula v poloze s nohama nahoře po několikahodinovém utrpení. Ten den jsem měla velké mastné jídlo, tak jsem problém přikladala tomu, jenže pak se mi tento stav začal vracet, ale nedošlo to tak daleko už nikdy, začnou na mě přichazet mdloby, sucho v ústech, smrtelný pot, občas se mi začnou klepat končetiny..vždycky mi zatím pomohla ta poloha s nohama nahoru a pravidelné dýchaní..naposledy jsem tento stav měla tak před 3 měsíci, myslela jsem že už je to pryč, ale předevčírem se mi to stalo zase, bylo to po velké fyzické námaze...všechna vyšetření mi byla provedena a nic se nikde nezjistilo. Mám podezření bud na nízky tlak, který mívám tak 112/74 běžně u doktora, tep jsem naposeldy mela naměřený 48/min. Nebo nějaky pokles cukru v krvi a ještě si říkám, že mám problémy s krční páteří, blokuje se mi, tak se snažím jednou za čas chodit na odblokování, pak je to vždy lepší, ale hodně často sportuji, takže pateř se blokuje pořád znova. Jíst se snažím tak akorát, občas se mi stane např. v ten den, kdy na mě šly mdloby, jedla jsem někdy o půl 6 večer, na 7 jela předcvičovat jumping a spát jsem šla tak o půl 12, kdy na mě přišly ty mdloby, ráno, když jsem se probudila, jsem byla neuvěřitelně slabá, bolely mě svaly, když jsem se najedla bylo to lepší. Už nevím co s tím dělat, nevím, v čem se hlídat abych těmto stavům předešla, navíc, když na mě tyto stavy přijdou, myslím si, že je to fakt konec, a tím je mi ještě hůř asi od nervů nebo nevím. Snad mě dokážete alespon uklidnit co by to možná mohlo byt. Doktoři na nic nepřišli. S pozdravem M.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval neodkládat kompletní interní a neurologické vyšetření. Může se totiž jednat jak o nízký tlak, tak i o neurologické obtíže. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Konopí na vysoký tlak? Odborníci o tom uvažují
Články: Konopí na vysoký tlak? Odborníci o tom uvažují
Vysoký krevní tlak trápí...
Jak se jmenuje ten Němec, co mi krade prášky?
Články: Jak se jmenuje ten Němec, co mi krade prášky?
Když německý lékař Alois...
Sužují vás bolesti hlavy? Možná za to mohou cigarety!
Články: Sužují vás bolesti hlavy? Možná za to mohou cigarety!
Podle odborníků může být...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření demence
Články: Vyšetření demence
Vyšetření demence je soubor...
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Články: Přehled inhalačních systémů k léčbě astmatu
Inhalační podání léčiv...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Články: Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Odstranění žlučníku nebývá...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: