Biopsie děložního čípku

Dobrý den, muj gynekolog mi sdělil, že má biopsie děložního čípku není v pořádku, že již mám před rakovinové bujení, předepsal mi dvoje antibiotika, a když nezaberou, tak musím do nemocnice na zákrok. Tak jsem si zašla k jetě jinému lékaři, ale ten mi sdělil, že jsem naprosto vpořádku, vůbec nevím co mám dělat a komu věřit. Nejraději bych si zašla k ještě jinému lékaři, ale zase se nemůžu léčit u třech lékařů. Co když něco zanedbají.. Prosím poraďte mi co by jste udělal v mé situaci. Děkuji

Odpověď odborníka:

Na předrakoviné bujení by antibiotika neměla žádný účinek podstatná je histologie z biopsie,bez které vám odpověď nemohu poskytnout příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x