Bochdakova kyla

Vcera mi zjistily na ctčku že mam jednu ledvinu vysoku u hrudníku a že se tam vytvareji male kilky,zřejme od narození.Da se to operovat?vratit mi ledvinu tam kde ma byt?mam nejake omezení?spatne se mi dycha a pri vetsí namaze jsem hrozne unaveny a potím se.dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Myslím si, že by se to mělo dát operovat. Budete muset navštívit urologii, kde rozhodnou o dalším postupu a eventuální operaci. Nevím jestli potíže z dechem a únavou souvisí s ledvinou. Pokud se potíže objevili náhle, tak pravděpodobně nikoliv. Přeji ať vše dobře dopadne

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x