Boilest zadni časti kolene

dobry den, chci se vas prosim zeptat byl jsem na operaci s křižovimy vazy a po 17 dneh nějak tak sem lezl do schodu a něco mi prasko v zadni časti kolena vzadu, a ted mě boli od toho kolena aasi 30 cm stehna hamstringu prostě tak se chci zeptat co ttak muže byt bojim se že sem si urval vaz nebo šlachu docela stresuju v utery mam navštěvu na ortopedii prosim chci se jen zeptat jestli toje nějak važne diky naschle

Odpověď odborníka:

Patrně se nebude jednat o nic závažného, projev by byl razantnější. Potíže závažnější. Koleno bude třeba při kontrole vyšetřit, což se jistě stane. Pokud by byl otok, výpotek, zhoršení dosavadního stavu a omezení hybnosti kolena s bolestí bylo by na místě stav zkontrolovat případně i provedeníém vyšetření dalšími zobrazovacími metodami kolena. Podle výsledku další léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: