Bolesi zad ruky a nohy

Dobrý den pane doktore,chtěla bych Vám poděkovat za Vaše odpovědi už několikrát jsem je využila a vždy jste mi pomohl vše pochopit.Dnešní dotaz je takový jsem po operaci páteře dekomprese foramina C/5C/6,bolesti ruky a zad jsou přád stejné ,ale zhoršila se pravá noha palčivá dolest kolem kyčelního kloubu bolesti stehna a lýtka.5.11. 2013 jsem se vrátila z lázní tak nevím zda to může mít spojitos.Na koho bych se měla obrátit?Děkuji Monika

Odpověď odborníka:

Pateř pokud je bolavá je většinou bolavá celá, jen některá část více jiná méně, ozve se dle stavu. Došlo zřejmě k oživení chorobných procesů v oblasti bederní páteře s vystřelujícími bolestmi do dolní končetiny. Pro bolesti spíše klid, bolesti v akutním stavu ani cvičením nepřekonávat, teplo, krátce nesteroidní antirevmatika typu Ibalginu. Vyšetření na ortopedii je plně na místě. Podle výsledku potom další léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: