Bolest

dobry den uz 4 den me boli v pravo nahore ne zub ale mezi poslednima 2 stolickama nemuze jit o pruvan nebo nemuze tak treba rust osmicka? k zubari se mi moc nechce... dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být rostoucí osmička, může to být hluboký kaz, může to být silný zánět dásně kvůli horší hygieně a nahromaděnému zubnímu kameni. Je třeba problém vyšetřit zubním lékařem!! Třeba i rentgenovat. Ale jestli se Vám nechce chodit k zubaři, tak můžete zkusit souseda. Třeba má doma nástroje na odstranění zubního kamene, možná i kus smolince a fotografický papír. POSLEDNÍ ŘÁDKY JSOU POKUSEM O VTIP. Navštivte zubního lékaře! S pozdravem

MDDr. Stanislav Kárník
MDDr. Stanislav Kárník

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá praxe MDDr. Maxima Komleva, zubní lékař 

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: