Bolest břicha-srůsty

Měla bych dotaz..teď to bude 6 měsíců co jsem po císařském řezu a stále mě bolí břicho již sem vám o tom psala..štípe,řeže pálí ale pokud se ho nedotýkám tak nebolí to stejné při pohlavním styku..na gynekologii je vše v pořádku ..můj dotaz je tedy jestli mi v břiše nemohli lékaři něco zapomenout co by mě tyhle problémy dělalo,již jsem o těchto případech slyšela pokud ano bolelo by mě břicho jen při dotyku nebo i běžně a bolelo by to i při styku?? Dělalo by to větší problém než mám já?? Stále si s tím nevím rady přikládám se ke srůstům stejně i můj gynekolog,ale opravdu už si nevím rady...Bojím se,že v tom břiše opravdu něco zůstalo a při dalším těhotenství mě to ohrozí i na životě?Prosím Vás moc o názor děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud by byl příčina bolestí byla taková, velmi pravděpodobně by břicho bolelo setrvaleji a potíže by nebyly vyvolávány jen dotykem, jak píšete, bolest by také byla jiného charakteru. Takže zapomenutému materiálu z operace bych problém opravdu nepřisuzoval...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: