Bolest hlavy z nervu?

Dobry den, mam cca 3 mesice problémy s krční páteří a neskutečnou bolest prave části hlavy vedené az jakoby za oko. Před dvěmi lety mi byla diagnostikována panicka porucha prave ze strachu průběhu bolesti. (Tehdy nález borelioza bolesti zad neustále ataky strachu co mi je kdyz mi nic podle lékařů nebylo) az ti dopadlo tak, ze Rok jsem brala Apoparox a nyní jsem rok bez ničeho. Obavám se opet navratu, ale řeším otázku jestli brat antidepresiva proto ze nejsem schopna vydržet bolest hlavy(jakoby tlakac na vybouchnuti)sem tam si vemu rivotril 0,5 na uklidnění, ale mam pocit ze se to stupňuje. Rehabilitace, mam za sebou a bolest ne ustupuje naopak pocit strachu kam az ta bolest muze vest se zvyšuje.Nekdy je mi zle od žaludku, na omdleni...resim dilema brat AD nebo cekat jestli bolest ustoupí a brat semtam ten rivotril? Dekuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti hlavy mohou mít spoustu příčin, psychické potíže jsou jednou z nich. Předpokládám, že jste vyšetřena a že tedy jiná etiologie Vašich potíží byla vyloučena. Pokud je tomu tak a máte stavy úzkosti, léčba je jistě na místě. Jsou li potíže jen občasné, lže to řešit léčbou jen dle potřeby, jsou li potíže častější, je na místě pravidelná medikace.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x