Bolest kloubů

dobrala jsem před měsícem antobiotika na léčbu helikobacterie pyroli a součsně jsem začala brát pro nedostatek vápníku caltrate , ale od té doby mě silně bolí všechny klouby.Obvodní lékař mi předepsal novalgin proti bolesti, ale to si myslím není řešení. Poraďte jestli bolest může souviset s léky, které užívám: tenoretic, lorista, anopyrin, atoris, siofor, glyclada, calium, caltrate, letrox,lanzul

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud by byla všechna krevní vyšetření na kloubní problémy negativní, potom lze zkoumat, zda by nemohly některé léky přinést s sebou bolest kloubů. Je to ale spíše méně pravděpodobné, proto se dostavte ke svému obvodnímu lékaři na vyšetření - pokud najde nějaká specifika pro nemoci kloubní, pošle vás na revmatologii. Bolesti by mohly také souviset se stavem kostní hmoty osteoporosou, i když se říká, že osteoporosa nebolí, přesto by bylo vhodné nechat si změřit kostní hmotu metodou tzv. denzitometrie (poku jste ji již neabsolvovala). Info zde:http://www.osteoporoza.cz/priznaky-osteoporozy , tyto stránky poskytují velké množství informací, doufám, že je uvítáte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x