Bolest kloubů po chřipce

Dobrý den, trápí mě již asi 14 dní bolest kloubů po chřipce. Při změně,nebo chladném počasí je to horší,jinak se to dá. Myslíte,že to ustane samo ?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý dne, může to ustat samo a přeji Vám, aby se tak stalo. Jinak kdyby obtíže přetrvávaly dál, je vhodné poradit se s lékařem - kloubní obtíže nemusejí nutně souviset s proběhlou chřipkou a také může být potřeba léčebně zasáhnout, například pokud by byl přítomen zánět kloubů apod.

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: